Henryk_Jakowiec Opublikowano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2019 Jesteś jakaś taka blada rzekł stroskany mąż do żony ona jemu odpowiada - to są brednie i androny. W nocy byłam niewolnicą odgrywałam bladą skórę a ty dziki wódz Apaczów nadziewałeś mnie na rurę. Może to nie była rura, może mi się tak zdawało w każdym razie coś twardego wciąż wpychałeś w moje ciało. 2
jan_komułzykant Opublikowano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2019 A ja myślę, to nie korzeń był, ale faktycznie rura. Weszła w ciało, gdyż na rożen wziął z Apaczem ją też Góral. 2
Henryk_Jakowiec Opublikowano 19 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2019 @jan_komułzykant Tu są zdania podzielone korzeń, rożen czy ciupaga by osądzić musi stanąć przed komisją, ona naga. A komisja uzbrojona w okulary, tudzież lupę wyda werdykt ale najpierw musi jej zaglądnąć w dupę 2
kot szarobury Opublikowano 20 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2019 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Uśmiech zostawiam :) oj nie daruję Heniu, czyś Ty popijał dzisiaj słodką małmazję? Wszak Adam na pal nabijał nie żonusię lecz Azję. Edytowane 20 Grudnia 2019 przez kot szarobury (wyświetl historię edycji)
Henryk_Jakowiec Opublikowano 20 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2019 @kot szarobury Uśmiechu nigdy dosyć uśmiechu radosnego a gdy do tego szczery nie ma nic piękniejszego. 2
Lach Pustelnik Opublikowano 20 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2019 v." W kraju Apaczów": "W nocy byłam niewolnicą odgrywałam bladą skórę a ty dziki wódz Apaczów nadziewałeś mnie na rurę. Może to nie była rura, może mi się tak zdawało w każdym razie coś twardego wciąż wpychałeś w moje ciało." v. W kraju Nad Wisłą": "W nocy byłam niewolnicą odgrywałam żonę męża a Ty, lichy mąż znad Wisły upychałeś we mnie węża Wężem tym zaś była żmija, co się łatwo w klusek zwija w każdym razie coś miękkiego wtłaczałeś do ciała mego"
Henryk_Jakowiec Opublikowano 20 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2019 (edytowane) @kot szarobury Tamto było w innej bajce była to muzyczna grupa sam wyrokuj czy na trzeźwo to pisałem czy też w trupa się zalałem i jedynie tylko piórem mogłem władać tak czy siak to jest już przeszłość nawet szkoda o tym gadać. Edytowane 20 Grudnia 2019 przez Henryk_Jakowiec (wyświetl historię edycji)
Henryk_Jakowiec Opublikowano 20 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2019 @Lach Pustelnik Ja słyszałem jak mówiła do Bułgarki, koleżanki że mężowi nic nie dała chociaż takie miał zachcianki powiedziała to po polsku a dosłownie to tak brzmiało a niech idzie do burdelu ja oszczędzam swoje ciało. Czy on poszedł tego nie wiem był bogaty, był przy kasie a on słyszał czy nie słyszał tak do żony rzekł - głuptasie przecież po to ciebie brałem abyś była mą własnością więc się teraz nie wymiguj i służ swoją powinnością. 1
Marek.zak1 Opublikowano 20 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2019 Ruchy fikcyjne Pytał zając ojca w lesie, co mi sukces dziś przyniesie? Co wśród rzeczy wszak tysiąca najważniejsze dla zająca? Drogi synu, rzecz to znana, dla każdego niemal pana. Ruchy mocne, acz stabilne, które zowią się fikcyjne. Raz do tyłu, raz do przodu i nie sprawisz jej zawodu. Potem znowu ruch do przodu, dla dobrego synku wzwodu. Kto nie pozna tych tajników i nie będzie miał wyników, będzie palcem wytykany i zwisakiem odtąd zwany. Tak więc synku, wszystkie zuchy te magiczne ćwiczą ruchy. Nie opuszczaj ćwiczeń w lesie i to sukces ci przyniesie. 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 20 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2019 @Marek.zak1 W lesie no to jak cię mogę tu w gęstwinę można nogę dać i zerkać spoza krzaka bo to dobre dla szaraka. Na nadmorskiej polskiej plaży wczasowiczów tłum się praży tam nie próbuj mój kochany bo wnet będziesz wygwizdany. Możesz nocą przy księżycu ale najpierw kicu, kicu tam gdzie pani zającowa przed rudzielcem ciało chowa. Do niej udaj się w zaloty jeśli takie masz ciągoty lecz uważaj na myśliwych to dożyjesz chwil szczęśliwych. 2
Marek.zak1 Opublikowano 20 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2019 @Henryk_Jakowiec Tak, niebezpieczeństwa czają się wszędzie, nie tylko na zające. W ostatnią niedzielę jadąc na rowerze, zostałem uderzony przez samochód, wyjeżdżający z posesji. Wylądowałem na środku ulicy i tylko traf chciał, że nic nie jechało z naprzeciwka.
Sylwester_Lasota Opublikowano 20 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2019 (edytowane) Wódz przysunął się z ochotą, a squaw nagle całkiem zbladła i krzyknęła: "Co to? Co to?! Z takim palem idź do diabła! A on niczym nie zrażony: " To jest palik Tuhaj Beja, którym jestem obdarzony i w nim cała jest nadzieja, więc nadziewaj nań się śmiało, bo to przecież żadna męka. Będziesz krzyczeć: Mało, mało! I z rozkoszy będziesz stękać." Wiem, że trochę to bez sensu, bajka się nie trzyma kupy, tak to bywa w sprawach seksu, gdy wiersz lub pal są... jak druty. Pozdrawiam :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja zostałem kilka lat temu potrącony przez samochód... w lesie. Mi nic się nie stało, ale koło od roweru złożyło się w pół i musiałem wracać do domu piechotą, ciągnąc za sobą rower. Tak to bywa, raz na wozie, raz pod wozem :) Pozdrawiam :) Edytowane 20 Grudnia 2019 przez Sylwester_Lasota (wyświetl historię edycji) 1
Marek.zak1 Opublikowano 20 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2019 @Sylwester_Lasota I tu jest różnica między wodzem i mężem. Wodzowi się nie odmawia, jak napisała była vice miss Polski.
Sylwester_Lasota Opublikowano 20 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ha ha ha, prawda.
Lach Pustelnik Opublikowano 20 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2019 @Henryk_Jakowiec ...... "Czy on poszedł tego nie wiem był bogaty, był przy kasie a on słyszał czy nie słyszał tak do żony rzekł - głuptasie przecież po to ciebie brałem abyś była mą własnością więc się teraz nie wymiguj i służ swoją powinnością." Na co ona mu odrzekła Ach, ty drogi mój fagasie, Jam cię przecie tak urzekła Boś jest frajer - i przy kasie. To dlatego nosisz rogi Chociaż jesteś nieubogi, Bo choć futra mi kupujesz, To ja z innym se spółkuję.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 20 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2019 @Lach Pustelnik Może tak i było lecz tylko do czasu bo gdy zoczył rogi zawlókł ją do lasu gdzie stado jeleni było na popasie szepnął jej na ucho chciałaś, masz głuptasie a potem dał nogę albowiem w pobliżu pasło się tam stadko pięknych łań w negliżu więc porzucił rogi oraz swoją panią i zaczął flirtować z najpiękniejszą łanią.
Lach Pustelnik Opublikowano 20 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2019 @Henryk_Jakowiec Obawiam się, że popełnił Błąd. I to niemały Bowiem te rogi Bardzo by mu się przydały Albowiem taki bezrożny Jeleń na rykowisku Jest bezbronny niczym Krowa na pastwisku I nawet chłyst małoletni Rogiem może go zawadzić A on musi zwiewać, Bez rogów nie poradzi A co więcej, jaka łania By takiego chciała? Który nie dość, że bez rogów To jeszcze dał ciała? @Sylwester_Lasota Dla pewności: serducho za wiersz, nie za potrącenie:)
Henryk_Jakowiec Opublikowano 20 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2019 @Lach Pustelnik Dobry chojrak i bez rogów na tym całym rykowisku jak się spręży niejednemu rogaczowi da po pysku a że zrzucił swoje rogi i do tego w gęste krzaki bo chciał brykać incognito zrobił to dla niepoznaki że to niby jest słabeusz takie byle, co po prostu bowiem był z natury niski bozia mu nie dała wzrostu za to hojnie obdarzyła w to, co ty wiesz i ja też niby mały, ale jurny bardzo sprytny dziki zwierz.
Lach Pustelnik Opublikowano 21 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2019 O, to błąd popełniasz Mój łaskawy Panie Bowiem na rykowisku walczysz Rogami o bzykanie. Tak już mają jelenie Od zawsze - przechlapane Muszą rogami Potykać się o łanie. Biorąc to pod uwagę Na dziwaczność losu wskazuję Otóż nie zawsze jest źle Jeśli żona z innym, czasem, dokazuje Bo wówczas, nasze wewnętrzne cierpienie Ma na wielkość naszych rogów bezpośrednie przełożenie A im większe rogi nam, z czasem, wyrastają Wtedy chętniej inne łanie się z nami bzykają! Inna rzecz, i tu masz rację, Że czasem jeden róg wystarczy za całą populację:)
Sylwester_Lasota Opublikowano 21 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Domyśliłem się :)))
Rekomendowane odpowiedzi