Magdalena Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2019 rozważasz jaka jest jak lubi na jaki sposób najbardziej lubi być kobietą podglądasz ją w myślach obraz daje przyjemność chcesz już tam zostać miękkość otula mgłą niewyraźnych kształtów błogich dobrych mocnych pięknych przepustek 3
Paweł Artomiuk Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2019 (edytowane) "na jaki sposób najbardziej" Można i tak ale chyba jednak w jaki "błogich dobrych mocnych pięknych przepustek" Myślę, że wystarczyłoby samo "błogich". Edytowane 8 Grudnia 2019 przez light (wyświetl historię edycji)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2019 Witam - ja też bije brawo - jest super prawdziwy. Ciepełka i uśmiechu życzę.
Magdalena Opublikowano 8 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2019 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pomyśl o sformułowaniu "zrobić coś na różne sposoby" w tym sęsie jest to "na". Wyliczanie cech ma podkreślić spokojną równomierną cykliczność czynności o których jest mowa. Dziękuję za komentarz. Dziękuję Dziękuję, Tobie również Edytowane 8 Grudnia 2019 przez Magdalena (wyświetl historię edycji)
Paweł Artomiuk Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2019 @Magdalena ok na jaki lepsze Wyliczanki jednak nie kupuję.
Magdalena Opublikowano 8 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A ja jej nie sprzedaję
Paweł Artomiuk Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2019 Sprzedajesz publikując moja droga
Magdalena Opublikowano 8 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2019 (edytowane) Nie zgadzam się z Tobą, ja korzystam z tutejszego miejsca gdzie wystawiam się na podziw i pośmiewisko. Edytowane 8 Grudnia 2019 przez Magdalena (wyświetl historię edycji)
Paweł Artomiuk Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2019 ojej po prostu biorę to co mi się podoba.musze wszystko?
Magdalena Opublikowano 8 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie, nie musisz, argumentuję sobie z Tobą tylko
Lahaj Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pomiędzy podziwem a pośmiewiskiem jest tez trochę miejsca ;-)
Magdalena Opublikowano 8 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mylisz się, tam już jest zbyt ciasno 1
Paweł Artomiuk Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2019 Spoko, ja się nauczyłem że tekst od momentu publikacji nie jest mój należy do czytelnika Miłego dnia.
Magdalena Opublikowano 8 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak w całości należy do czytelnika, dobrego dnia, czołem
Magdalena Opublikowano 8 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Ci, pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi