Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Łagodną lawiną oddechów Plączącym się językiem Niezauważalnie zbliżyć się Ku zwieńczeniu pulsującego ciała   Dotknąć słowem I przypieczętować językiem Musnąć wargami Odurzyć jakby narkotykiem   Szybki ślizg palcami Na zaokrągleniach ciała Aż do wyjścia z progu Dokąd myśl pozwala   Objąć koszem dłoni Krągłych piersi duet Szepcząc – dobranoc Wykonać powrotny piruet
    • @hollow man  Raport przyjęty. Podoba mi się ta uczciwość awarii. Rozumiem skażenie.   Pozdrawiam serdecznie.
    • Boję się słów Więc czuję mocniej Boję się uczuć Więc mówię głośniej   Zaciska się pętla Czuję że coraz częściej Odczuwam Ten sam wymiar   Zbieram tylko wrażenia Czas biegnie W miejscu Kręci się na karuzeli  
    • @Migrena dziękuję

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• @Migrena Mi również przejechało po wyobraźni. Dla mnie meritum stanowią te strony: "bo ich samochód jest jak związek którego nikt już nie pamięta jak zaczął ale wszyscy wiedzą że nie skończy się dobrze a mimo to codziennie do niego wsiadają jak do małej prywatnej katastrofy która pachnie benzyną i obietnicą że może tym razem tylko tym razem nie zrobi z nich idiotów i oczywiście robi "   Świadomnie " w to idą " . Tak jak wyżej napisała @Berenika97 i zabawnie i pozostawia  odrobinę gorzkiego smaku.  Pozdrawiam serdecznie.   
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...