Hooppkins Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2019 (edytowane) wiedząc, że ból wyssałem z mlekiem matki ciągła krytyka, żałosny żywot wiodę na powietrzu nieświeżym biegają dziatki kapłan emeryt przewodzi korowodem. przyjąwszy sakramenty, w nadziei lepszy czas nie odpuszczam pracy, załóż moje buty poczułbyś co to znaczy w chronicznym żalu trwać po raz wtóry Bóg udziela mi pokuty. nudzący jest widok mojej martwej ściany staram się wyrwać, zauważyć inne ciała jestem spóźniony, lustra ze mną wygrały Alina nie żyje, siostra ma co chciała. błogosławiony, który uwierzył, a nie widział głębokie myśli, wilcza jagoda, zgony chociaż z ambony same kłamstwa rozpowiedział tydzień, w tydzień lud mówi “pochwalony”. Edytowane 26 Listopada 2019 przez Hooppkins (wyświetl historię edycji)
Sylwester_Lasota Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2019 Pierwsza uwaga jaka mi się nasuwa, to brak systematyki w stosowaniu interpunkcji. Moim zdaniem, jeśli już zaczyna używać się znaków przestankowych, to należałoby używać ich konsekwentnie i zgodnie z zasadami pisowni. W innym przypadku chyba lepiej z nich zupełnie zrezygnować niż zastosować w tak szczątkowej formie jak powyżej. Pozdrawiam
Hooppkins Opublikowano 26 Listopada 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2019 @Sylwester_Lasota Dziękuję za opinię. Muszę przyznać, że tekst pisałem na telefonie i nie zwróciłem na to szczególnej uwagi. Później po prostu zapomniałem. Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi