Gość Opublikowano 3 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2019 (edytowane) stoi trzeci w rzędzie anioł pośród swoich z pochyloną głową nie ma gdzie się schronić kryje już poczwarne foremki do lotu widzi jasną przepaść czuje klifu cięcie zamyka swe oczy może jakoś będzie uniósł się tak pewnie do góry wnet pierwszy oklaski dostając od mistrza legendy poszybował dalej lata choć wyklęty drugi jest już pierwszy z planem szybko pognał do samego króla drapieżnego orła przyszła chwila prawdy trzepotu niemego z wyrokiem na klifie wypatruje grani tam niskie wierzchołki to na nich się schowa tylko jeszcze z panem czeka go rozmowa stanął nad otchłanią na znak tylko czeka mistrza wzrok go ciągnie na dół tam gdzie rzeka nurtem płytkim płynie w sam raz dla małego zaklętej dolinie porzucił swe skrzydła nad stożkiem nadziei nie chodzi nie fruwa w świecie uległych cieni Edytowane 5 Listopada 2019 przez Gość (wyświetl historię edycji)
Paweł Artomiuk Opublikowano 4 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2019 "w nurcie płytkim płynie w sam raz dla małego w zaklętej dolinie" Nie wiem czy to błąd, zwracam uwagę, że blisko. Trudniej mi komentować rymowane. Nie podoba mi się rym: srebrzystym - mglistym Ogólnie przyjemnie się czytało :-) 1
Gość Opublikowano 5 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2019 (edytowane) @light_2019 Dziękuję Light, to był mega błąd. Spadam i Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 5 Listopada 2019 przez Gość (wyświetl historię edycji)
Czarek Płatak Opublikowano 7 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2019 Wszyscy jesteśmy upadłymi aniołami...
Gość Opublikowano 7 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2019 (edytowane) @Czarek Płatak dopełnieniem tego wiersza o aniolach " nierównej szansy" , które stają się upadłymi aniolami, może być poniższy obrazek. Jak miło, że Ty to wszystko chwytsz w mig... Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 7 Listopada 2019 przez Gość (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi