Jan Paweł D. (Krakelura) Opublikowano 1 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2019 I twoje piersi, jakże ogromne, zwieńczone przez dojrzałe czereśnie, wspinały się po krzywej, jeszcze wstępującej, ich podróży ku ziemi, a moje dłonie wspinały się pod sukienką jak dwa kraby drapieżne po rozgrzanej plaży, chrobocząc, drapiąc skórę, wgryzając w miąższ kamieni. Plecami wparta w chropowatą korę oczami wilgotniałaś w błękit, zostawiał na nich coś z siebie i z nocy, przesiąkającej przez kotarę, pod tym drzewem, jak chłodna piana latem, o liściach zielonych i srebrnych, na łące, gdzie cisza się pasła, a upał mozolnie przeżuwał trawę aż chrzęściły świerszcze, koniki polne skwierczały jak tłuszcz na patelni, pod tym drzewem, które nie wiedzieć czemu ktoś wyciął, które pociemniałe nocą, gdy patrzyłem w górę, kręciło głową jak rozwichrzonym pędzlem, jakby w wielkim kotle pełnym bulgoczących gwiazd robiło zamieszanie. 6
Annie Opublikowano 1 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2019 ładny erotyk. trochę Leśmianowski?
Jan Paweł D. (Krakelura) Opublikowano 1 Listopada 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2019 @Annie_M Trochę tak, to możliwe, że coś z Leśmiana tu przeniknęło. Dzięki.
Alicja_Wysocka Opublikowano 1 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2019 Warto było przeczytać :) Nie zmarnowałam czasu.
Jan Paweł D. (Krakelura) Opublikowano 1 Listopada 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2019 @Alicja_Wysocka Miło mi, że nie zmarnowałem czasu. Dziękuję :)
Lahaj Opublikowano 2 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To porównanie szczególnie mi się podoba I to tez super
Jan Paweł D. (Krakelura) Opublikowano 2 Listopada 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2019 @Lahaj Dzięki.
Rekomendowane odpowiedzi