Messalin_Nagietka Opublikowano 25 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 pewna baba z tobołem spod Lipy kręci czasem seriale lub klipy "ser" i "ale" wam znane ale klipy? skąd brane? ano - z kompa - gdzie "jump"-y i "chip"-y. od autora: Lipa - wieś pod Szulmierzem komp - pseudonazwa komputera
Franek Klimek Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Jeśli baba nie jest lipna, to przyjemna i dowcipna. Mniejsza o klipy, jumpy i chipy, również pominąłbym zestaw gier, ale bym u niej zamówił ser. ef
Messalin_Nagietka Opublikowano 26 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chcesz waści ser? w sprzedarzy wiązanej prócz sera trzeba kupić "ale" pozdrówko MN
Franek Klimek Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Rzecz jest w tym, by był rym, więc to ALE jest przed "bym" . :>) ! ef
Messalin_Nagietka Opublikowano 26 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. panie - żale to do książki ja tam "ale" z serem w wstążki kręcę póki w TV pudełku są nauki w eM jak w mydełku pozdrówko MN ps. sory Franek, hihihi, tak jakoś mi poleciało,
Rekomendowane odpowiedzi