Gość Opublikowano 5 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2019 (edytowane) nie zostawiajcie gorących uniesień pod kołdrą jesienną doprawione dziką różą powrócą na pewno grzywy przemoczone w galopie przez siebie od Sahary piasków do podróży w niebie pamiętajcie łuk ciała jeźdźca wygiętego smak soku brzozy nektaru cudnego nie wyrzucajcie wspomnień jak jesiennych liści a galop na koniu zimą wam się przyśni Edytowane 5 Października 2019 przez Gość (wyświetl historię edycji)
Czarek Płatak Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2019 Może to tylko moje kudłate myśli, ale dla mnie to jest erotyk :)
Gość Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2019 @Czarek Płatak idealnie odczytales moje mysli Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
złote serduszko Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2019 ładny utwór pozdrawiam z
Gość Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2019 @zuzia taki, gdy -10 na zewnątrz. ..dziękuję Zuziu
Rekomendowane odpowiedzi