Marek Hipnotyzer Opublikowano 23 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 1. Nie kupuj w "Biedronce"! 2.Nie kupuj w "Biedronce"!! 3.Nie kupuj w "Biedronce"!!! 4.Nie kupuj w "Biedronce"!!!! 5.Nie kupuj w "Biedronce"!!!!! 6.Nie kupuj w "Biedronce"!!!!!! 7.Nie kupuj w "Biedronce"!!!!!!! 8.Nie kupuj w "Biedronce"!!!!!!!! 9.Nie kupuj w "Biedronce"!!!!!!!!!! 10.Nie kupuj w "Biedronce"!!!!!!!!!!!!!!
Jacek_P. Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 Dla mnie zbyt monotonne mimo narastającego napięcia. Puenta mało zaskakująca. Pozdrawiam. ;) Ja.
Marek Hipnotyzer Opublikowano 24 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 no pozdro. napisałem to pod wpływem chwili. miało to w sobie coś mistycznego! ;)
Lead Crow Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Hmmm... To coś w stylu piosenki: "Nie nie nie- to nie jest piosenka monotonna, nie nie nie, to nie jest piosenka monotonna, nie nie nie to nie jest piosenka monotonna... itd....";) Nie kupuję w Biedronce bo w kasach oszukują:P Pozdro!
Olka C. Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 komus sie chyba nudzilo.... niektorzy satwiaja na oryginalnosc,zaskoczenie i wieloznacznosc,chociaz zapominaja nieraz o przekazie artystycznym. nie lubie "artystow"ktoz maluja(przepraszam za slowo) gownem na scianach i kaza doszukiwac sie w tym sztuki. to tak w ogole.nie chce nikogo potepiac za jeden wiersz,ale ten mi sie nie spodobal. jezeli kto znajduje jakies logoczne wytlumaczenie, badz objasnienie sensu tego wiersza prosze o kontakt:) wierze ze nastepne beda lepsze:)
Rekomendowane odpowiedzi