jan122 Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2019 (edytowane) jesteś śliczna, taka cała we krwi gdy rozrywasz na strzępy wszystkich tych idiotów jesteś kimś w sam raz dla mnie, mocno to czuję choć obawiam się, że mógłbym nie przeżyć naszej randki nie potrafię pokochać nikogo, kto nie ma w sobie gniewu jak dziewczyna nie chce wysadzić świata na kawałki, to się nie zakocham owszem, mogłabyś też lubieć małe kotki ale poza tym ogień, zagłada, krew, krzyk ludzkich robaków bardzo chciałbym Cię przytulić, całować i kochać się z Tobą zarozumiale jestem przekonany, że rozumiem twój ból naiwnie liczę, że dla mnie jednak miałabyś czułość, stąd idę Ci naprzeciw jestem całkiem zabawnym potworem i co ważne wcale nie ukrywam tego, że raczej jestem pokraczny niż straszny ale wierz mi, własnie dlatego że masz siłę którą możesz zabijać nawet na odległość tylko myśląc a ja mam po prostu siłę by chwytać uderzać, gnieść, miażdżyć, dźwigać, wbijać, gryźć itd. (ale też głaskać, pieścić, całować, prześliczna!) to dlatego właśnie chcę Ciebie w moich ramionach o jakże Cię pragnę, Carrie, zechciej mnie, zechciej mnie całego! obiecuję Ci, że jeszcze Cię rozśmieszę dla jasności, tu nie chodzi tylko o twoje ciało (choć przecież jest wspaniałe, takie, jakim jest w tej chwili) przecież łączy nas nienawiść tak, owszem, też nienawidzę, choć raczej tak jak złośliwy chochlik, niż jak Ty (o moje słodkie bóstwo zagłady, przepiękna, szkarłatna bogini) i podejrzewam, że kilka chochlików żyje na mnie i we mnie jak pchły, i zarazki mógłbym być twoim konferansjerem jakby supportem dla twoich eksplozji (ochrony nie potrzebujesz) o Carrie! o Carrie! o Carrie! Edytowane 2 Września 2019 przez jan122 (wyświetl historię edycji)
KatM Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2019 Czuć tu Kinga, ciekawy utwór, czy Twoja Carrie istnieje naprawdę? (:
iwonaroma Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2019 Carrie ostra jak curry ;) 1
jan122 Opublikowano 2 Września 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2019 (edytowane) @KatM Raczej jest z filmu, tego z 76. Książki nie czytałem. Generalnie słabo znam Kinga, głównie "Ritę Hayworth i odkupienie w Shawshank" (film oczywiście też i film pierwszy). Ale takie doświadczenia potem kształtują relacje między ludźmi! Jak zobaczyłem film, za dzieciaka, to się wtedy zakochałem i myślę, że podświadomie szukam takiej furii. I znajduję czasami. Tak samo np. wobec przyjaźni mam stanowisko takie, jakie kończy film "Stand by me". Wobec moich przyjaciół i przyjaciółek zakładam, że nigdy nie będę już miał takich, jak Ci, których miałem (a puścił mi to przyjaciel z dzieciństwa). @iwonaroma Z curry trzeba uważać: Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 2 Września 2019 przez jan122 (wyświetl historię edycji) 1
Rekomendowane odpowiedzi