bronmus45 Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2019 (...) bezczynnością zmęczony bezpotrzebą bez pracy bezlitośnie raniony bez - zbyt dużo ma znaczeń wielu z nas tak to czuje gdy samotnym jest w życiu tylko śmierć go ratuje gdzieś cichaczem w ukryciu mamy jeszcze wspomnienia mamiąc nimi czas nocy maską twarzy milczenia małość przed nami kroczy (...) ~~ .. piszę więc owe treści by w nich złudę umieścić marząc sam nie wiem o czym - nic mnie już nie zaskoczy .. 1
Gość Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie bardzo dotarło do mnie to twoje "poukładałem" - no bo gdzież ono?
Justyna Adamczewska Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Taka prawda. Tobie udało się o tych znaczeniach opowiedzieć. Pewnie jeszcze wiele można by dopisać, ale ostatni wers, mimo iż zakończony wielokropkiem zamyka sprawę. W wierszu dostrzegam zmęczenie. Najbardziej przemówiły do mnie: I niedopowiedzenia... Pozdrawiam @bronmus45 Justyna A.
Gość Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2019 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dla mnie jedynie trzecia część (strofa) jest godna uwagi. mamy jeszcze wspomnienia mamiąc nimi czas nocy małość przed nami kroczy maską twarzy milczenia (...) Pozostałe rujnują klimat toczącej się opowieści. Jednym słowem - pozostaję przy swojej wersji Pozdrawiam . Edytowane 28 Sierpnia 2019 przez bronmus45 (wyświetl historię edycji)
gizmorock Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Witam, tak mi się spodobał ten wiersz, że poczyniłem go muzycznie: Mam nadzieję, że autor się nie pogniewa, pozdrwiam
Gość Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ani myślę się gniewać ... chyba tylko za to, że zbyt ciche jest to nagranie i bardzo niewiele zdołałem usłyszeć tekstu Jednym słowem - nagraj jeszcze raz, lecz już na full ... Pozdrawiam
gizmorock Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2019 @bronmus45 nagranie dopracuję, to był pierwszy strzał po nocach ;) pozdrawiam 1
Gość Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No to ... do roboty!!!
Rekomendowane odpowiedzi