Kasiarzyna Opublikowano 22 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 Życie spokojne i ciche, gwałtowne i trudne w użyciu moje twoje problemy radości smutki labirynt by się zgubić i odnaleźć i tak co dnia a jak nie znajdziesz wyjścia odnajdzie Cię ktos w Biurze Osób Znalezionych
Kasiarzyna Opublikowano 22 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 jestem tu po raz pierwszy... mam nadzieję, że choć jedna osoba znajdzie coś dobrego w tym, co napisałam... Być może pisać nie potrafię, ale kocham to... z góry dzięki za krytykę
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Hm, "życie... trudne w użyciu" - ciekawe. Trochę mizernie wypada druga strofa, najciekawiej ostatnia. Ogólnie trochę średnie, ale jak na początek to nieźle, życzę sukcesów. Pozdrawiam Nieśmiertelności życzy - Nieśmiertelny
Ania D. Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Ciekawy pomysł i pointa,która zmusza do zastanowienia się. Naprawdę dobry debiut. Życzę więcej pewności siebie(u mnie też z tym bywa różnie)i rozwijania umiejętności pisania niezwykle o rzeczach zwykłych.Odwagi:-)
Rekomendowane odpowiedzi