Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2019 los czy przeznaczenie które ważniejsze wiem powiecie mi że to ta sama rodzina że los jego bratem razem knują budując człowieczy byt - lecz ja powiem nie nie... bo los to wypadkowa a przeznaczenie zawsze prawdziwe jest nie odpuszcza los czasem się uśmiecha a ono nigdy - zawsze na poważnie nas prowadzi 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2019 czy los bratem przeznaczenia czy jest w stanie coś pozmieniać coś przekręcić w jednej chwili może przeznaczenie zmylić rozważania trudne dosyć lecz pamiętać musisz o tym choć los gmatwa kręci zmienia nie unikniesz przeznaczenia :))
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Jacku - fajne to co napisałeś - dziękuje za to i za serduszko. Pozd.
Tomasz_Biela Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2019 @Waldemar_Talar_Talar tak to jest z tym losem I przeznaczeniem jedno bije się z drugim. Pozdrawiam t
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - dzięki za czytanie. Pozd.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - miło że zajrzałeś - dziękuje za komentarz jest ciekawy... Pozd.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niby jedno i to samo ale ponoć: "Jesteś kowalem swojego losu" a czy jesteś kowalem przeznaczenia? Pozdrawiam
Jacek_Suchowicz Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Imienniku: " Młyn przeznaczenia działa, żarna losu mielą... " :)) Pozdrawiam
Jacek_Suchowicz Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2019 (edytowane) i tu bym z Tobą dyskutował owszem los pisany naszej skorupie czyli naszemu ciału taki sam, ale istocie czyli nam jako świadomości która wiecznie istnieje czyli kwintesencji naszego Ja może być różny. Dwa skrajne przykłady będące różnymi końcami odcinka przeznaczenia: - esesman wyrywający dziecko z rąk matki aby jednym uderzeniem roztrzaskać mu główkę o mur - o. Ruotolo zakonnik - bity a wręcz katowany przez swojego biologicznego ojca potrafił się za niego modlić na osi odcinka, w którym miejscu Twoje przeznaczenie? (pytanie retoryczne, a może temat na wiersz) Pozdrawiam Edytowane 23 Sierpnia 2019 przez Jacek_Suchowicz (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi