Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2019 (edytowane) życie to poezja ma wszystko to co lubimy świerszcze tęcze zaćmienie bogów ta poezja to nasza droga warto nią iść ma drogowskazy pokazują gdzie uśmiech i łzy życie to poezja warto ją przeżyć blisko jej być upiększać ją tym co zwie się miłość Edytowane 12 Sierpnia 2019 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 3
Mariusz_Sukmanowski Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2019 "...to....ma....to....ma....ma....ta....to....ma....to....ją....jej....ją" - chyba można coś z "tym" zrobić? pozdr
duszka Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2019 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, wkradło Ci sie do tekstu trochę za duzo tych "małych słówek", ale łatwo się ich pozbyć lub zamienic na inne słowa. Mam wrażenie, jakbyś pisał bardzo odważnie "na żywo", prosto z serca, nie bacząc na wtrącanie się krytycznego myślenia. Przez to jest Twój wiersz w moim odczyciu przekonujący i autentyczny i to jest najważniejsze. :) Co Ty na to, żeby zacząc tak: życie jest poezją ma wszystko to co lubimy świerszcze (bez "ma") tęczę zaćmienia i Bogów (zamiast "ma") ... itd Sprawiłeś mi znowu radość tym wierszem, Waldemarze :) Pozdrawiam Edytowane 12 Sierpnia 2019 przez duszka (wyświetl historię edycji)
le_mal Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Sorry, ale w kazdym Twoim wieszu są łzy, uśmiech, tęcza , świerszcze.. :) Robi się nudno :) Może przejdź do innych eksponatów:) sorry.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2019 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - no tak wyszło ale skoro to przeszkadza to wyrzucam owe ma . Pozd. Witaj - pozamiatałem troszkę i myślę że teraz jest lepiej. Dziękuję za te uwagi. Udanego wieczoru życzę. Witaj - myślę że trochę przesadzasz - nie w każdym. Zresztą rozpływa się to - może akurat czytasz te wiersze w których one wysterują - a to już inna bajka. Jedna za to że zajrzałeś dziękuje. Pozd. Witam - no jakoś tak wyszło no ale to tylko życie które musi uwzględnić małe ale. Już poprawiłem. Dziękuję za kolejne czytanie. Miłego wieczoru życzę. Edytowane 12 Sierpnia 2019 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji)
Ewula Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Piękny wiersz Waldemarze, dziekuję:)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - dziękuje Ewo - miło że zaglądasz. Fajnego dnia życzę.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2019 @iwonaroma - dziękuje serdecznie.
Rekomendowane odpowiedzi