Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane

Nie ma edycji historii do wyświetlenia lub ten wpis był edytowany przez moderatora.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @mariusz ziółkowski -:)…a przytuliłeś tomik„Ludzie w biegu”?-:) @Bożena De-Tre Zobaczymy ale jest to możliwe

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• @Wiesław J.K. ↔Dzięki:)↔Faktyczne. W skrócie chciałem. Przynajmniej, taki miałem zamiar. A tym krótkim  dialogiem finalnym, to chciałem... nieco zamieszać, bo jak sądzę, można różnie rozumieć, w kontekście całości tekstu:)↔Pozdrawiam:)
    • @Konrad Koper - ni przypiął ... ni przyłatał :-(((
    • @Leszczym   Tak, przyjemny, zresztą: nie wyglądam na czterdzieści i cztery - według wizji Adama Mickiewicza z "Dziadów", nomen omen: Dziady Wiosenne i Jesienne to Pogańskie Święta - Słowiańskie, wyglądam na trzydzieści pięć lat i jestem przystojny - tak mówi większość kobiet od dwudziestego roku życia w górę...   Łukasz Jasiński    @Leszczym   W Polsce jest około czternaście ustawowych kodeksów i tylko trzy są legalne - Kodeks Karny, Kodeks Pracy i kodeks postępowania handlowego, reszta kodeksów wymaga reformy lub musi być stworzona od podstaw i oparta na Ustawie Zasadniczej - Konstytucji Trzeciej Rzeczypospolitej Polskiej, powiem coś panu: kilka lat temu zostałem bezprawnie wyrzucony na warszawską kostkę brukową przez Hannę Gronkiewicz-Waltz za pośrednictwem komornika sądowego Olgi Rogalskiej-Karakuli, radcy prawnego Andrzeja Kalińskigo i sędzi Agaty Puż, nomen omen: ukończyła ona prawo na Uniwersytecie Mikołaja Kopernika i ledwo otrzymała trójkę... I zgodnie z prawem: cztery lata byłem osobą nielegalnie bezdomną, według wyroku Sądu Rejonowego dla Warszawy - Mokotowa - nie przysługuje mi lokal socjalny, natomiast: pani Dorota Marciniak z Wydziału Zasobów Lokalowych mówiła - co innego - przywołując Ustawę Zasadniczą - Konstytucję Trzeciej Rzeczypospolitej Polskiej i Kartę Praw Osób Niepełnosprawnych i co? Otrzymałem należny prawnie lokal socjalny - umowę najmu mam do końca 2028 roku i co? Konstytucja Trzeciej Rzeczypospolitej Polskiej nie działa?   Łukasz Jasiński 
    • właściwie powinna nazywać się Unią Charytatywną  wciąż rozdają    NIEWIDOCZNE miliardy  płyną szeroką rzeką  gdzie nikt nie wie  pewnie do drugiego wymiaru   pieniędzy nie ma i nie będzie  to hasło przewodnie  tyle darów a król nagi    guru i zwolennicy składają hołdy  wirtualnym ofiarom    i co dziwniejsze  społeczeństwa bogate  nie są przeciwne  temu rozdawalnictwu    podobno nic darmo  ciekawe jaka jest cena  tej pseudo hoiności  i kto zapłaci    2.2025 andrew  
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...