Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 13 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2019 (edytowane) esy floresy tańczące po ścianie oraz trele morelesłyszane z dworu wczesnym rankiem zwabiły mniez łóżka na taras zmuszając do uśmiechu i wyciągnięciarąk do kogoś kto siedząc w wiklinowym fotelu tuliłfiliżankę z kawą patrząc z żalem tam gdzie powoliznikała noc widząc to powiedziałem - nie smuć się proszę miłagdy dzień się zmęczy i pójdzie spać ona wrócii otuli swą powłoką pod którą nasze ciała znowuzakosztują najpiękniejszej że wszystkich gierwe wszystkich istniejących światach Edytowane 13 Lipca 2019 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 5
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 14 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2019 @Marek.zak1 - dzięki.
duszka Opublikowano 14 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2019 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piękna, urzekająca, wyrażająca miłość do istnienia treść, Waldemarze... Czytając zapominałam o tym, że miał to być wiersz i na końcu odkryłam,cże przeczytałam liryczną prozę :) Niekiedy piszesz w tej formie i zastanowiam się, czy może nie byłoby lepiej umieścic ją w przeznaczonym dla niej miejscu... Może tam czułaby się lepiej? Pozdrawiam :) Edytowane 14 Lipca 2019 przez duszka (wyświetl historię edycji)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 14 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam i dziękuje za wszystko miła duszko - może i masz rację z tą prozą - ale na tę chwilę zostawię gdzie jest. Bo nie jestem do końca przekonany czy aby na pewno to proza czy na pograniczu. Udanego dnia ci życzę. 1
jan_komułzykant Opublikowano 14 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2019 Szczerze mówiąc doznałem szoku. Waldku, to naprawdę Twoje dzieło? Bardzo mi się podoba ta chwilowa zmiana stylu, ale mimo, że jest "pięknie" jakoś mi do Ciebie nie pasuje. Ale cieszy - znaczy, że Wena dopisuje i że szukasz dalej, na laurach nie spocząłeś. Świetnie! Trzymam kciuki za więcej. :) Pozdrawiam.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 14 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - cieszy mnie twój wpis za który się kłaniam. Mniej nudnych chwil życzę.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 14 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - dzięki za ten szok - człowiek całe życie się uczy co jak widzę przynosi efekty. Tak to mój wiersz wygrzebany z archiwum - tym bardziej więc cieszy mnie że się podoba Janko. Dziękuje i spadam. Pozd.
Bożena Tatara - Paszko Opublikowano 14 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2019 Jestem zaskoczona, bardzo mile zaskoczona Waldku. Czekam na kolejne takie. Pisz, bo jak widać Wena jest Ci życzliwa :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 14 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam i dziękuje miła Bożenko - Będę jej pilnował. Udanego wieczoru ci życzę pełnego gwiazd. 1
Rekomendowane odpowiedzi