Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 29 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2019 jak ją oszukać za kogo się przebrać jaką maską zasłonić twarz by po otwarciu powiedziała przepraszam - pomyliłam drzwi a może nie kombinować nic i aż do końca być sobą na drzwiach napisać tu mieszka ktoś kto kocha żyć 4
Ysabella Ynes Opublikowano 29 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2019 Ciekawie napisane. Pozdrawiam!
duszka Opublikowano 29 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, do końca być, albo może stawać się sobą :) Czasem myslę, że taka postawa pomoże mi "płynniej" wejść w śmierć, tak jakby była ona dalszym ciagiem szerzej pojętego istnienia... Podoba mi się to przeciwstawienie sobie dwóch podejść do niej... Jako czytelnik mogę wtedy jedno z nich wybrać. Pozdrawiam, Waldemarze :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 29 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2019 Maja Cyman - dziękuje bardzo.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 29 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2019 Marek.zak1 - dzięki.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 29 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - no i o to chodzi moja miła by był wybór. Dziękuje serdecznie za odwiedziny. Kolorowych snów życzę.
Czarek Płatak Opublikowano 30 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2019 Podobno udawało się niektórym ograć ją w karty, albo kości ;)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 1 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - ciekawy sposób na okręcenie łba...tej pani... Dziękuję bardzo Czarku i pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi