beta_b Opublikowano 24 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2019 (edytowane) ja się nie znam nie odpowiem co właściwe dla bliźniego bo ufają ludzie bogu w rozwój jogę dropsy ego to jedynie co jest stałe ścieżką kroczyć i mieć wiarę Edytowane 24 Maja 2019 przez beta_b (wyświetl historię edycji) 1
beta_b Opublikowano 24 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Gaźnik Opublikowano 24 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2019 (edytowane) Mają przeróżne wierzenia ludzie szukający treści każdy inne doświadczenia inne uczucie nas pieści Bóg lub nie bóg nasza wola całkiem wolna, ślij mi wersy jeśli Bóg znów mnie zawoła wiem, nie poczuję się lepszym Kulty cargo... święty dolar Brigitte Bardot - bracia Koral ja już nie wiem, kto jest dobry jestem pewien - nie chcę wojny. Edytowane 24 Maja 2019 przez Gaźnik (wyświetl historię edycji) 1
Gaźnik Opublikowano 24 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pałac w Mosznej - piękne mienie zamek w mosznie - potępienie Może zakończmy dziś na tym zanim omówimy dramaty 1
jan_komułzykant Opublikowano 24 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. można owszem i cojones przeobrazić tak w ironię że dodając pieprz majonez z démodé ryć w dobrym tonie :) 1
Justyna Adamczewska Opublikowano 25 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ładnie i ciekawie, jak zwykle u Cibie, Czarku. Prawdy, które głosisz w Swoich wierszach są podpowiedzią, no ten bardzo dobrze na mnie wpłynął. Wiersz wycisza, choć czasami ostry jest. Wiersz porusza duszę też, więc twórz poeto - ja na to czekam. Z pozdrowieniem J. :))
Czarek Płatak Opublikowano 2 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Szpilki we własny zadek? Panie, toż to masochizm! starczy że życie doświadczeń przykrych nam wcale nie skąpi ;) 1
Czarek Płatak Opublikowano 2 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hie, hie :D Można i cojones racja, lecz jest wszak emancypacja, jaką Waść masz analogię na kobiece części rodne? :p
Czarek Płatak Opublikowano 2 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję. Postaram się nie zawieść oczekiwań ;) Udanej niedzieli J!
Liryk Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2019 Czarek jak zawsze, klasa w klasie.
Justyna Adamczewska Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miłej, Czarku. :))
Czarek Płatak Opublikowano 2 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeden ma wrodzony talent i uniki wyssał z mlekiem, drugi tego nie ma wcale, każdy innym jest człowiekiem, a do tego rzecz istotna - jedna z prawd, z tych których wiele - trudno jest uniknąć kopa kiedy kopią ''przyjaciele".
Czarek Płatak Opublikowano 2 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Liryku! Pozdrowienia w tą piękną niedzielę :)
jan_komułzykant Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Analogii części nie ma - zbyt skomplikowany trop. Za to siostrę mam (tak mniemam) czasem z niej jest fajny chłop. ;D
Czarek Płatak Opublikowano 3 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Haha, zacnie wybrnąłeś :))
Justyna Adamczewska Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mocny wiersz Czarku. Dziękuję Ci za niego. Pozdrawiam J.
Czarek Płatak Opublikowano 4 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To ja dziękuję J. Cieszę się, że moim pisaniem mogę zrobić dla kogoś coś dobrego. To niezmiernie budujące. Pozdrawiam serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi