Witold Szwedkowski Opublikowano 20 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2019 Szykuje się imprezka w Lublinie: Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
iwonaroma Opublikowano 22 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie powiem aaaa…, tylko b :(
Witold Szwedkowski Opublikowano 22 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2019 Łatwo poznać, kto się zapoznał z zagadnieniem. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
iwonaroma Opublikowano 23 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No sorry ;) fakt, w ogóle nie wiem o co chodzi ;) ale może się zapoznam :) 1
Don_Kebabbo Opublikowano 23 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Morze ~~~~ wy -> -> tułacz: laikowi ;)
Witold Szwedkowski Opublikowano 23 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Trzeba się przyjrzeć twórczości tych bardziej biegłych. No i albo się to poczuje albo nie. Choć bywa też pomiędzy - mnie to pociąga ale mam trudność z rozpoczęciem. Gdybym miał bliżej do Lublina, pewnie bym pojechał, żeby się tym nasycić, natchnąć, zainspirować. W tamtejszym Domu Słów trwa wystawa kilkunastu twórców, głównie europejskich. Można by to przyrównać do antologii poezji jednoliterowej.
Rekomendowane odpowiedzi