Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Układam z tęsknot myśli, które po cichu wykrada czas, a one odlatują z wiatrem.   Zaplotłam w warkocze dni minione.   Trochę jest smutno mi, że obok nie ma Cię, Babuniu. W Twoich błękitnych oczach mieścił się mój beztroski świat.   Z serdecznym uśmiechem witałaś mnie w progach, jak dobra wróżka zamieniałaś chwile w słodycz.   Byłaś wsparciem służąc zawsze mądrą radą.   Nie zapomnę wspólnych wędrówek przez miedzę, gdy łany zbóż i maki witały nas o świcie. Poczciwej krasuli i karego konia, co piły wodę ze strumienia.   U Ciebie, Babuni, jak u Pana Boga za piecem, wakacje pachniały lawendą.
    • -Mistrzu, są tacy, którzy wolą żyć samemu. -Skoro tak uważają, muszą wiedzieć czemu, lecz może tego nie chcą i sobie wmawiają, że to ich decyzja, a wtedy łatwiej mają.  
    • To pop i hasa. Hipopotama da mu, doktór Kot
    • nie zdobi ust szminką ani nie podkręca rzęs włosy rozsypały się pasmami ciało ubrane w blask słońca   bezruch rozlał się na drewnianym pomoście czas umilkł i nie recytuje chwil   ciszę łamie tylko cmokanie jeziora i trzepocząca w trzcinie ważka   kobiecość zamknęła się w złocie lata
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Witaj - ano napytałem się - a z tym głupem masz racje - dla wesołości -                                                                                                                              Pzdr.serdecznie. Witaj - miło że czytałeś - dzięki -                                                             Pzdr. @Benjamin Artur - @Berenika97 - @viola arvensis - @Posem - dziękuję  - 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...