hewka Opublikowano 19 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Natlok slow w ktorym przemycaja sie mysli depcze co wazne.Odslaniajac polowe tozsamosci za rogiem skreca autobus krzyczy czerwone swiatlo. A my patrzymy spokojnie na obrazek dna filizanki, depczemy z nogi na noge w rozbujanym krzesle. Moich nie rozumiesz tak do konca.Jestes na innym torze na ktory ja nie zdazylam wskoczyc. Wyrazniej zaciera sie kontur patrzysz na zegarek. Oslupialy plakat zamyka mi usta wdziera sie cisza ktora umartwia na stale cukier.Bylo milo zadzwonie jak sie czegos dowiem. Daltonista nie rozroznia kolorow.Jestem z naiwnych. Nie potrafie klamac dokladnie odbieram zabarwienia. (przepraszam, nie mam polskich znakow)
chantelle Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 "jak się czegoś dowiem", nie "jak się coś dowiem"!!! Ale nawet jak wprowadzisz tę zmianę nie będzie zachwycać.
Mirosław_Serocki Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gwoli ścisłości: Gdy (kiedy, jeśli, jeżeli) się czegoś dowiem.
hewka Opublikowano 19 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Dzieki , nie mam nic na usprawiedliwienie.Zjezyczylo sie deczko. A zachwycac, nie musi. Pozdrawiam .
hewka Opublikowano 20 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 Dzieki Izo. Odezwe sie.Pozdrawiam :)
Izabela Bogocz Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 super to jest ,ale popraw bledy!!papapap
hewka Opublikowano 23 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Dzieki za komentarz.Milo ze wdepnelas tutaj. Pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi