Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Roma   Tylko z Polakami, tylko z pijakami, tylko z żołnierzami, tylko z wariatami - zaśpiewamy:     Łukasz Jasiński    Sama pani widzi: tak umiem podrywać dziewczyny i pokocha mnie panienka?   Łukasz Wiesław Jan Jasiński Herbu Topór 
    • @Roma   Niech pani nie czyta starego dziada, który współpracował z Urzędem Bezpieczeństwa, donosił na ludzi i molestował dzieci i teraz został księdzem i teraz ma tupet pouczać innych ludzi, zwykły prowokator i liczy na to, iż mnie sprowokuje i mi konto zablokują - nuda...   Różnica między katolikami i Słowiańskim Poganizmem jest taka, że my, jesteśmy, poganie, jesteśmy otwarci, bezpośredni, wolni i lubimy uprawiać seks, natomiast: katolicy to glisty moralne - sami nie wiedzą czego chcą.   Kiedyś byłem w kościele i jakaś baba oskarżyła mnie, że podsłuchuję spowiedzi, a ciocia mojego - byłego przyjaciela - nie wytrzymała i wyrzuciła ją i czego jeszcze nie rozumiecie?   Tego nie rozumiecie, że osoba niesłysząca nie ma możliwości podsłuchiwać? Bo tak to jest: ciemnota - naziści z POPiSu-u, oni są na smyczy syjonistów, jakiś dziwny strach okazują - by prawdę powiedzieć...   Łukasz Jasiński 
    • Do kosza: wiersz posiada charakter osobisty i jest aluzyjny - to nic innego jak szantaż i czego jeszcze nie rozumiecie?   Łukasz Jasiński 
    • @Wiesław J.K.   A ja jestem pogańskim racjonalistą - libertynem i intelektualnym biseksualistą - uniwersalnym i dla mnie wszystkie sekty monoteistyczne mają charakter pasożytniczy, sam pan wykazuje pychę, wyniosłość i z góry patrzy na innych ludzi - powinien pan iść do spowiedzi i czego pan jeszcze nie rozumie?    Łukasz Jasiński 
    • @Ridziu Innymi słowy "Mosiężna drzemka" dobiegła końca. Dziękuję za interesującą lekturę. Pozdrawiam. 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...