Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2019 jest królową łez radości księżną miłych chwil baronową dnia i nocy jest czymś co nie nudzi mało tego dopowiem miła i lubiana drugiej takiej nie ma bo to unikat w przestrzeni co wy na to moi drodzy a może już wiecie co się ukryło ja wiem ale przyrzekłem że będę milczał jak grób
Justyna Adamczewska Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Waldku, tajemniczość. Pozdrawiam.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam i dziękuje za czytanie Justynko. Mam usta zakneblowane - cicho sza... Słoneczka i uśmiechu życzę.
jan_komułzykant Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2019 bez dwóch zdań Waldemarze, to na pewno ta jedyna z Albatrosa jak kojarzę z krwi i 'ości jest dziewczyna :) Pozdrawiam.
Tomasz_Biela Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Zgrabnie poprowadzony znak zapytania. Chociaż wolę Twoje jaśniejsze. Pozdrawiam t.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - blisko bliziutko Janko - ale nie zatopiony. Dzięki za czytanie i komentarz - szukaj dalej... Pozd.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - cieszy mnie to co napisałeś - dzięki za obecność. Pozd.
jan_komułzykant Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zatopiony Waldku, tylko mi'osć utkwiła ;)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam ponownie - faktycznie strzał z tą miłością w dziesiątkę - właśnie o niej mowa. Jeszcze raz dziękuje. Pozd.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam i dziękuje za przeczytanie oraz serduszko które jest miłe. Cieszy mnie również twoje podobanie. Pozd.
Czarek Płatak Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Miłość potrafi również bywać niestety królową łez rozpaczy... ;)
Rekomendowane odpowiedzi