Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Alicja_Wysocka Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2019 z pewnością winien zapach, gdy jest mi wszystko jedno, w czarownym odurzeniu największe sensy bledną oparłam się o niego, bo pomyślałam, konam i chyba nie był słupem, znalazłam się w ramionach za dużo nie pamiętam, bo postradałam zmysły na moment, nie na zawsze, na poczet zdarzeń przyszłych umknęła gdzieś świadomość, a razem z nią – co wtedy, więc puenty dziś nie będzie, napisze się, lecz kiedyś 25
Alicja_Wysocka Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2019 @Marcin Krzysica Dziękuję :)
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2019 (edytowane) Chociaż lubie krew i flaki to u Ciebie klimat taki że nie sposób nie zostawić Swego serca Edytowane 1 Kwietnia 2019 przez Marcin Krzysica (wyświetl historię edycji)
samm Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2019 "Czarownie odurzony", jak "kiedyś"", jak zawsze... Ciepło :) s
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Witam - miło się czyta Alicjo lekko i zwiewnie - Sytuacja zgrabna i miła można śmiało rzecz. Słonecznego dnia życzę.
Alicja_Wysocka Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hmmm... a to ci zagwozdka :) Nie znikaj. Dziękuję i pozdrawiam :)
Alicja_Wysocka Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Twoje komentarze, również, pozdrawiam i dziękuję :)
Alicja_Wysocka Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2019 @Liryk @evicca @Marek.zak1 z podziękowaniem :)
Tomasz_Biela Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2019 To się nazywa poezją. Mimo że nie moja ,bajka, to się czyta. Tym się pożywia. Jak zawsze u Ciebie. Odkąd pamiętam. Pozdrawiam t.
Alicja_Wysocka Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tomaszu, powiem szczerze, nie spodziewałam się takiego komentarza! Czytam Ciebie, śledzę z zainteresowaniem i wydajesz mi się wiecznym malkontentem. Już sobie przedwcześnie układałam co odpowiedzieć, a tu zonk :) Zatem dziękuję i pozdrawiam :)
Tomasz_Biela Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Malkontent ? Raczej optymistyczny pesymista :). Z uznaniem. Pozdrawiam t.
WarszawiAnka Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Musiał mieć wyjątkową moc, skoro tak odurzył... Najlepsze jednak jest odurzenie kontrolowane. :) Pozdrawiam
Alicja_Wysocka Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No wiem, ale to już nie jest odurzenie. Tamto było jakby magnetyczne, no wiesz, plus z minusem. Różnoimienne się przyciągają. Dzięki serdeczne :)
WarszawiAnka Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Doskonale wiem. :) Ale nawet w takim przypadku możliwa jest kontrola.... Napiszę o tym za jakiś czas, gdy wiosna rozkwitnie... Pozdrawiam
Marlett Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Alicjo, wiersz z dozą humoru . Czasem każda z nas by tak chciałał..... :) Serdecznie pozdrawiaM.
Alicja_Wysocka Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Duszko Marlett. To są takie bajdurzenia na papierze, bo wiesz, wierszem wszystko można, w życiu nie bardzo. Znaczy można, tylko potem trzeba za to za dużo zapłacić. Dzięki wielkie :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2019 @Sylwester_Lasota Dziękuję :)
Annie Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zapach, feromony, to jest to co przyciąga najbardziej :) Nic dziwnego, że peelka straciła głowę :) Pozdrawiam
Alicja_Wysocka Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) Dzięki Annie, pozdrawiam wiosennie :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Alicja_Wysocka Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2019 @Roklin dziękuję za serduszko. Biorę co dają :) Słonka tymczasem dla Ciebie :)
Rekomendowane odpowiedzi