Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

O rozwinięciach

Miciacho

Rekomendowane odpowiedzi

Miarkują nas pytania które ciągle zadajemy , szukając prawd w tym czego nie wiemy , cóż nas oświeci jeżeli nie progres , zbyt wiele zmiennych by mówić ok ,  ilu z nas widziało wśród nas obcego ? , mowa o celebrytach i ludziach z władzą , Ja widziałem wielu takich ja Shawn Mendes w Ełku ,  postaw się na moim miejscu a okrzykną cię szaleńcem , stał przy przystanku obok kościoła co więcej , wystarczy przestać obserwować takich osób kąta w internecie ,   pytanie czemu każdy patrzył nic się nie domyślając ,  trzeba umieć włączyć instynkt a nie do końca logikę by czasem dostrzec to czego nie widzą inni ,  Ja na przykład piszę własne teksty piosenek aby rozładować emocję jeśli to nie wierszę , fakty są takie iż ludzie o nadmiernie wyczulonych emocjach mogą być znacznie bardziej spostrzegawczy ,  biorąc pod uwagę ich wzrost doświadczenia , Ja swoje punktuję jak najwięcej , wzrastając do takiego stopnia że jestem świetnym doradcą we wszelkich dziedzinach począwszy od muzyki po interesy życia , jestem jak baza danych wystarczy mnie zapytać , bendąc ponad żądze pieniędzy i władzy                                                                                                                  

Edytowane przez Miciacho (wyświetl historię edycji)

• Dodaj nową pozycję...