Don_Kebabbo Opublikowano 24 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie tylko ;) Może Autor rozwieje, co to za tomik, i kto wydaje takie rzeczy? ;) Niejeden Poeta chętnie się dowie ;) Pozdrawiam.
Alicja_Wysocka Opublikowano 24 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Autor może sam se wydać. Sam se zapłaci i sam se ma, a potem się chwali.
Don_Kebabbo Opublikowano 24 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jakież to sensowne ;)
J.J.R. Opublikowano 24 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2019 Sam sobie wydałem, sam sobie zapłaciłem i po prostu mam. W czym problem?
J.J.R. Opublikowano 24 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2019 Kto wydaje teraz poezję? Skoro piszecie to wiecie jak wygląda próba wydania czegokolwiek. Jeśli nie jesteś medialny sam z siebie to zapomnij o tym że ktoś wyda twoją poezję.
Don_Kebabbo Opublikowano 24 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Spoko, ale po co to zaznaczać w tytule zamieszczanego tekstu tak, jakby była to jakaś, nie wiem, chluba, czy coś. Też sobie przyznałem cztery nagrody Jobla, ale to przecież nic nie znaczy. Pozdrawiam.
J.J.R. Opublikowano 24 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2019 Ja też gratuluję. Niestety moje wiersze nie są aż tak dobre.
J.J.R. Opublikowano 24 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2019 (edytowane) Napisałem sobie coś i tak to nazwałem. Sorki jeśli to kogoś urazilo. To tylko nazwa zbioru kilkudziesięciu wierszy. Nie chciałem się tym chwalić tylko podzielić. Czekałem na ocenę a nie wysmianie. Edytowane 24 Marca 2019 przez J.J.R. (wyświetl historię edycji)
Don_Kebabbo Opublikowano 24 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2019 Też wybacz, bo niepotrzebnie się przyczepiłem - zbyt wzniośle mi to zabrzmiało zaraz tak na wstępie, a wątek służy do komentowania wiersza, nie do innych uszczypliwości, więc już się zamykam. Najlepiej jeśli uznamy ten fragment rozmowy za niebyły. Pozdrawiam. 1
J.J.R. Opublikowano 24 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2019 Spoko. Ale nie będę Was już gnębił i irytował. 1
Rekomendowane odpowiedzi