Andrzej_Wojnowski Opublikowano 18 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2019 znów słowa słowa słowa mnóstwo słów lecz prawdy w nich nie znajdziesz choćbyś chciał interpretacji każde kilka ma niestety w takich czasach żyjesz dziś czy tak naprawdę kurwa musi być że tylko już o prawdzie można śnić dlaczego fałsz króluje w świecie tym a ona uleciała tak jak dym dokoła nas gra życia toczy się wojny wciąż trwają ludzie giną też a kto ma racje tego nie wiesz ty i słuchasz słów co inni mówią ci ale pamiętaj że to nie jest tak że prawdę tylko jedną warto znać a przecież z nią jak z dupą dzisiaj jest każda ze stron już tylko swoją ma 1
Marlett Opublikowano 18 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2019 ... i każda jest inna :) PozdrawiaM.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 18 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2019 Witaj - ja już się przyzwyczaiłem do tego że tak wiele jest prawd Ja wierze tylko w jedną to fakt. czyli w tą prawdziwą. Pozd.
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 20 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czyli wierzysz w prawdę prawdziwą. Dziękuję i pozdrawiam
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 20 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i prawdziwa. Dziękuje i pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi