Wiechu J. K. Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 6
Marlett Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2019 Wiesław Dziękuję, bardzo lubię polne kwiaty :)
beta_b Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2019 Przepiękne, naturalne, bardzo mi miło. Dziękuję, bb
Maria_M Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2019 Wiesławie, piękne kwiaty. Dziękuję.
Wiechu J. K. Opublikowano 8 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marlett, ja również lubię polne kwiaty, a zwłaszcza na łące. Pozdrawiam! :-)
Wiechu J. K. Opublikowano 8 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się, że podobają się i pozdrawiam Cię bb :-)
Wiechu J. K. Opublikowano 8 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mario, proszę bardzo i niech cieszą wzrok przez cały rok! Pozdrawiam :-)
Wiechu J. K. Opublikowano 8 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2019 Duszko, fajnie że zostawiłaś ślad. Pozdrawiam :-)
pomaranczowy.kot Opublikowano 9 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2019 liczylam na jakis wiersz, ale kiwaty tez milo ;)
Wiechu J. K. Opublikowano 9 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pomarańczowy.kocie cieszę się, że miło nawet tylko z kwiatami polnymi. No cóż, z braku weny tylko na tyle mogłem sobie pozwolić w tym dniu. Pozdrawiam :-) 1
Wiechu J. K. Opublikowano 9 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2019 WarszawiAnko i Twój ślad również zauważyłem. Pozdrawiam :-)
Nata_Kruk Opublikowano 11 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2019 Wiesławie, trochę po czasie, ale bukiet taki świeżutki jeszcze... ;) że warto zaznaczyć jego bajkową urodę.! Bajkową, bo zwykłą, polną, to co najbardziej lubię.... :) Pozdrawiam.
WarszawiAnka Opublikowano 11 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2019 Ja również bardzo dziękuję - to bardzo miły akcent! :) A zdjęcie jest urocze - i wygląda prawie jak akwarela. Przywodzi na myśl rześki, letni poranek i bardzo optymistycznie nastraja. :) Pozdrawiam
Wiechu J. K. Opublikowano 13 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nato, Nic nie szkodzi, że po czasie, bo czymże jest czas - cząstką nas, a może odwrotnie. Tak, bajkowe klimaty to jak rzeczywistość rodem z raju. Pozdrawiam :-)
Wiechu J. K. Opublikowano 13 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło mi, że się podoba: to taka poezja kolorów natury. Pozdrawiam kolorowo :-) 1
Rekomendowane odpowiedzi