jan_komułzykant Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2019 jak się zapaść najmocniej jeszcze bardziej w sobie czym wywołać implozję i jej nie zapobiec nie za po wiesz 1
le_mal Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2019 Janko, siedzę i myślę wywołać czy zapobiec? nic nie zapowiesz :)))) 2
jan_komułzykant Opublikowano 27 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zaprawdę, czy zmożesz, gdy czas przeszły pomnę? toż nudy niezgorsze, jak kpa drętwa spowieść. ;) Dzięki.
jan_komułzykant Opublikowano 27 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ciechoroba, dzięki :)
beta_b Opublikowano 28 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2019 Wszystko proste, prócz zastosowania 2 os.: wiesz. To jak wyciągnięta ręka o pomoc? Motyw zapadania, autodestrukcji i na końcu cichy jęk (do świata)? Świetna ta implozja. Zabieram. bb
Annie Opublikowano 28 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2019 Czyli kolaps. To ja może podpowiem - wystarczy mieć odpowiednią masę :) Pozdrawiam
jan_komułzykant Opublikowano 28 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to w zasadzie pytanie retoryczne Beciu, ale z grubsza biorąc wszystko się zgadza. W sumie peel chyba "wie" i ja mu wierzę, ale może jeszcze się upewnia i jak ten linoskoczek sprawdza kierunek i siłę wiatru :) Nie myślę że liczy na podpowiedź lub reakcję. Bo o żadne koło ratunkowe chyba nie zabiega, bardziej, jak mówisz - to jakiś ostateczny jęk, albo nawet drwina. Dziękuję, pozdrowienia.
beta_b Opublikowano 28 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wolałabym myśleć, że jest na granicy; wers bogaty w "chyba" - daje mi podobne wrażenie jak "pewność - "wiem" w wierszu. bb
jan_komułzykant Opublikowano 28 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. co prawda zapaść się oczywiście można, prosto i raz dwa, by tę masę (nawet krytyczną) osiągnąć ;) Jednak po wejściu w inny wymiar, niestety, dojdzie kolejny problem - wymiana garderoby na obszerniejszą. Jednym słowem najpierw klops, potem kolaps? :) Dzięki Annie, przekażę. Pozdrawiam
jan_komułzykant Opublikowano 28 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to "chyba" jest jak te dwa kolorowe kabelki, które przecina Bond - niestety u mnie obydwa szare więc peel zda się na kobiecą intuicję, chyba :) To oczywiście jawna nadinterpretacja ;) a co tam. 1
Rekomendowane odpowiedzi