Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2019 proszę przepraszam dziękujekażde z powyższych słówtak samo smakujeproszę przepraszam dziękujekażde z tych prostych słównadziej w nas budujeproszę przepraszam dziękujekażde z tych słów nicnie kosztujea mimo to często nam teniby łatwe słowagardło blokują 4
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 16 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam serdecznie - ale weselej zabiło mi serce słuchając dzieciaków. Dzieci to raczej rozumieją a dorośli zdarza się często że nie potrafią tych słów wypowiedzieć zatykają ich jak ość w gardle. Jeszcze raz duże dziękuje za ten filmik. Radosnego popołudnia ci życzę.
Marek.zak1 Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2019 Dziskiaj w cukierni z córka kupiłem czekoladę z bitą śmietana i pączka. Jak wychodziłem, powiedziałem: czekolada wspaniała, pączek jeszcze lepszy. Bardzo dziękujemy. W oczach pani ekspedientki i kelnerki zobaczyłem blask wiosennego słońca i ten uśmiech. Naprawdę warto używać tych słów:).
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 16 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2019 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam serdecznie - jak widzę warto było wyciągnąć ten wiersz z archiwum - ma już sporo lat...tym bardziej miło słyszeć że się podoba - dziękuje za to i za serduszko. Poz. ciebie i córeczkę. Edytowane 16 Lutego 2019 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 16 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2019 @Marlett - dziękuje za serducho.
duszka Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...a chyba najbardziej "przepraszam". W Niemczech nazywa się te trzy słowa "czarodziejskimi" czy "magicznymi słowami". Pozdrawiam :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 16 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - miło cię widzieć - pierwszy raz cię widzę tym bardziej się uśmiecham i życzę miłych chwil na forum. Podoba mi się niemieckie podejście do tych słów. Dziękuje za przeczytanie oraz serduszko które jest miłe. Udanego wieczoru ci życzę.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 18 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2019 @Wiesław J Korzeniowski - dziękuje.
Rekomendowane odpowiedzi