Zgłoś
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez bazyl_prost · Opublikowano
@Berenika97 fajna ta granica snu i jawy gdy żaluzje zrywają ciemność ze ścian, słońce zawsze widać chyba że jest noc to wtedy nie widać -
Przez Łukasz Jurczyk · Opublikowano
@Christine Bardzo dziękuję :) @Berenika97 Serdecznie dziękuję :) Pozdrawiam -
Przez Berenika97 · Opublikowano
@Łukasz JurczykZaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
To była najlepsza decyzja roku! Pozdrawiam. :))) -
Przez Berenika97 · Opublikowano
@huzarc Bardzo dziękuję. Pięknie opisałeś to wrażenie - "cichnie i blaknie". Czasem to, co najbardziej boli, nie wybucha, tylko właśnie po prostu znika. Pozdrawiam. @andrew Bardzo dziękuję za te słowa. Twój komentarz jest pięknym wierszem. Pozdrawiam. @Annna2 Ślicznie dziękuję! Pozdrawiam.Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
@Amber Dziękuję za tak piękny komentarz. "Nastrojony jak instrument" - to cudowne określenie. Bardzo sobie cenię Twoje słowa. Pozdrawiam! @Łukasz Jurczyk Bardzo dziękuję! Cieszę się, że udało mi się. :)) Tym bardziej, że nie mam wprawy w pisaniu takich wierszy. :) @Christine Bardzo dziękuję! -
Przez violetta · Opublikowano
@Amber ja kiedyś wymyślam ciasteczka z wiórków kokosowych i dałam mąkę delikatnie kokosową, z bergamotką świeżą:) robiłam parę razy i są pyszne do kawy:) daje trochę masła, trochę mleka roślinnego, można na mące ryżowej, migdałowej, wtedy kombinować z migdałami. Można bez cukru, na erytrytolu. Wychodzą puszyste. To jest moja tradycja na lato, kiedy rosną mandarynki:)
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne