Sztach.Eta Opublikowano 10 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2019 18.11.2012 gigant chcę z tobą żyć, więc ucieknijmy z tego wiersza, a poezję zostawmy tym, którzy nie zaznali miłości. 2019 75 miesięcy cały czas na gigancie. a jednak. dla ciebie nie jestem priorytetem, pilną sprawą, deadlinem. czego chcesz? przecież nie odmówię. muszę, bo czekają, bo zewsząd naciski, wszędzie być nie mogę, przecież się nie rozdwoję, a messengera nie da się wyłączyć. myślisz, że robię to dla siebie, mnie też to męczy. przecież wiesz, że cię kocham, wiesz, prawda? idziesz tak daleko przede mną, że ledwo cię widzę. wracasz tylko, gdy szukasz jakieś rzeczy, nie mnie. czy krzyczę, czy milczę, bez lajków jestem niekompatybilna. "ucieknijmy (...) a (...) zostawmy tym" 2
beta_b Opublikowano 10 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2019 Podoba mi się, rejestracja zmiany w związku, dialog w formie monologu (?). Nie rozłożę na części, żeby nie psuć zabawy innym. Dzień dobry na orgu. bb
Sztach.Eta Opublikowano 10 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2019 Powroty bywają różne, nie wiadomo czego się spodziewać, zwłaszcza 75 miesięcy po. Org też jakiś taki zmieniony, choć nadal zielony. Dzień dobry beto_b Sztach.eta
Justyna Adamczewska Opublikowano 11 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2019 Sztach.Eto. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O, aż tak. Uciec od poezji udało się? No na 75 miesięcy, ale wróciła Peelka, choć swą miłość, tak sadzę ze słów wiersza: Fajny wiersz. Pozdrawiam J.
Sztach.Eta Opublikowano 11 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Na chwilę się udało. Wcześniej byłam tu jako Sztacheta bez kropki, stąd też nawiązanie właśnie do tego wiersza. Sztach.eta
Rekomendowane odpowiedzi