Korneliee Opublikowano 6 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2019 Powiedz mi co mam zrobić gdy po Tobie został mi tylko ten jeden cyklamen ale zakwitł gdzieś głęboko we mnieAutodestrukcja 2
Justyna Adamczewska Opublikowano 6 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2019 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dbać o niego. Kornellie zaskoczona jestem Autodestrukcja. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 6 Lutego 2019 przez Justyna Adamczewska (wyświetl historię edycji)
WarszawiAnka Opublikowano 6 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2019 Jeżeli został Ci cyklamen - to nie jest tak źle, bo cyklameny trudno utrzymać. :) Pozdrawiam
Korneliee Opublikowano 6 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2019 @Justyna Adamczewska przyznam szczerze, że wolałbym się go pozbyć.
Korneliee Opublikowano 6 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2019 @WarszawiAnka w takim razie jest nadzieja. ;) Pozdrawiam również.
WarszawiAnka Opublikowano 6 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Możesz go podarować... Ale może mu u Ciebie dobrze? :)
Korneliee Opublikowano 6 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chyba nieświadomie go pielęgnuję. :)
WarszawiAnka Opublikowano 6 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nadzieja jest zawsze. :) Wybacz, ale natychmiast po przeczytaniu Twojego wiersza, w którym pytasz "Powiedz mi / co mam zrobić..." zobaczyłam tuż pod nim reklamę: " Kup cebulki tulipanów" :))) Lubię takie zaskakujące zestawienia. :) Pozdrawiam 1
WarszawiAnka Opublikowano 6 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ta nieświadoma pielęgnacja mu służy. :)
Korneliee Opublikowano 6 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cóż, mi niekoniecznie. :)
Justyna Adamczewska Opublikowano 6 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przedstawia wartość dla Ciebie, ale rozumiem. J. teraz zima, zamarznie, jeśli go wystawisz na zimno. Trudna sytuacja.
WarszawiAnka Opublikowano 6 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję. :)
WarszawiAnka Opublikowano 6 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. On teraz już żyje własnym życiem. :)
Korneliee Opublikowano 6 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Spróbuję wyrywać po kwiatuszku, bo boję się, że zamarznę razem z nim.
Korneliee Opublikowano 6 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Otóż niestety żyje moim. 1
WarszawiAnka Opublikowano 6 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Żyjcie oddzielnie. :)
Korneliee Opublikowano 6 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chcielibyśmy :)
Justyna Adamczewska Opublikowano 7 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo trudna sytuacja. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Roklin Opublikowano 8 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2019 (edytowane) Mnie też został po pewnej osobie kwiatek, ale oderwałem go od wspomnień i ma się wspaniale. I nie zamierzam go wyrywać! Myślę, że warto zwrócić uwagę na to, co dobrego z tego wyniosłeś :) Tak łatwiej będzie go zaakceptować :) Edytowane 8 Lutego 2019 przez Roklin (wyświetl historię edycji)
Korneliee Opublikowano 8 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wyniosłem. ;)
Rekomendowane odpowiedzi