wjola Opublikowano 1 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za odwiedziny i komentarz :)
Justyna Adamczewska Opublikowano 1 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2019 wjolu, no to, to dobre jest: Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. z końcówką: Aleś Peelko wymyśliła. J. 1
Nata_Kruk Opublikowano 1 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2019 (edytowane) Pierwszy wers próbował mnie wygnać z tego okienka, ale nie dałam się, doczytałam do końca i 'dopływam' ze śpiewem tego ptaszka. Pozdrawiam. Edytowane 1 Lutego 2019 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji) 1
wjola Opublikowano 5 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no tak Peelka i mnie zaskoczyła ;) dzięki za przesympatyczny komentarz :) 1
Justyna Adamczewska Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nato, suuuuuuuuuper, iż pozostałaś. J. :)) 1
wjola Opublikowano 5 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bardzo dziękuję że nie dałaś się :) również pozdrawiam :)
Justyna Adamczewska Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wjolu, no to dalej płyniemy...?
wjola Opublikowano 5 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jasne ;)
Rekomendowane odpowiedzi