Ten utwór został doceniony przez użytkowników. jan_komułzykant Opublikowano 29 Stycznia 2019 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2019 (edytowane) nie wiem, skąd w tobie takie podejrzenia. zęby masz zdrowe, chociaż trochę żółte. są leki, ale czy infekcji nie masz, bloker oddechu nieświeżego kupię. odetnij kaszel czas popłynie dalej. i nawet włosy staną się mocniejsze, nie wypadają, bezpiecznie dla szkliwa dołącz do sieci i bum numer jeden, i bum, aż nieraz człowiek się rozpływa. i leśnymi owocami tak pachnie. czas na przerwę, czas na Witka, dla Krzyśka efekt zostaje po użyciach pięciu, na krwawiące dziąsła 3 w jednym skorzystasz już od pięciu dziewięćdziesięciu dziewięciu. *to prawda - prawie wszystko z reklam. Edytowane 29 Stycznia 2019 przez jan_komułzykant (wyświetl historię edycji) 11
Marlett Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zwroty z wypożyczalni :) Ważne jak towar jest wykorzystany :) Zdrówka. 2
jan_komułzykant Opublikowano 29 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. powiedziałbym nawet, że z jej śmietnika, przyznaję się bez bicia. Dzięki Marlett.
beta_b Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2019 Taki Janko to zrobi coś z niczego; tu przykład recyklingu. Nie wiem, czy mam rację ale w tym przykładzie w zasadzie mniej ważny jest sens, on się nada w całości - jak kompozycja dźwiękowa. Słowa są umocowane w podkładzie. Tłumaczyłam córce prosty odbiór w jazzie: pozorny chaos dźwięków daje obraz (emocji). Tu podobnie. To się wdycha, nie rozumie. ;D Wierna fanka. bb 2
jan_komułzykant Opublikowano 29 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wyściskałbym Cię za ten komentarz, i nic więcej do powiedzenia nie mam :) Ukłony do kostek 1
beta_b Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Proszę bardzo, się nadstawiam :D:D:D 2
jan_komułzykant Opublikowano 29 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2019 Witam - tylko pochwalić mi zostało i zostawić serduszko. 1
jan_komułzykant Opublikowano 29 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Waldku i za wizytę i serducho. Miłego wieczoru.
Maria_M Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2019 (edytowane) A czyja? Edytowane 29 Stycznia 2019 przez Maria_M (wyświetl historię edycji)
Polman Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2019 (edytowane) W hurtowni słów słów jest wiele... A tych biorą najwięcej... I trafiają one potem na ekrany, by nas ogłupić i byśmy stali się manekinami. A może trzeba żyć jak Grzegorz Markowski z Perfectu... Nie używać Internetu i telefonu komórkowego. Bardzo trafny tekst :-) Pozdrawiam :-) Edytowane 29 Stycznia 2019 przez Polman (wyświetl historię edycji) 1
jan_komułzykant Opublikowano 29 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Muzyka? prawdę mówiąc nie wiem kto skomponował, a kto śpiewa j.w. wiadomo :)
Marlett Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2019 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Maja Cyman 26 Rozpoczęto rozmowę: 14 minut temu generalna wyjsc reszta w rzędzie (próba) , Do ciebie skarbenku szczególne całusy w .... dark vegi Maja Cyman 26 Odpowiedziano: 1 minutę temu Uraziłas Królową -Dark vega mówi ci to zjevscujahama jestes Edytowane 29 Stycznia 2019 przez Marlett (wyświetl historię edycji)
jan_komułzykant Opublikowano 29 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miało być dłużej i bardziej do śmiechu, ale ze śmieciami trzeba uważać :) Marzę o tym np. gdzieś tutaj :) Dzięki Polmanie, pozdrawiam. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Polman Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może tam złotówka ma dobry kurs :-) Są takie miejsca :-) 1
le_mal Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2019 Z surowców wtórnych można zrobić coś extra :) Pozdrówka Janie. 1
jan_komułzykant Opublikowano 29 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie przejmuj się Marlett, to nie Twoja wina. Ja też nie wiem, czego chce, ode mnie ;))
jan_komułzykant Opublikowano 29 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pewnie są, ale to akurat Nowa Zelandia :) 1
jan_komułzykant Opublikowano 29 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no, zrobiłem kiedyś lodówkę w ziemi, ze znalezionych nad brzegiem jeziora butelek ;)) Piwko zimne było, masełko i mięsko oraz niespodzianka - dwie tłuste nażarte myszy, bidule, nie miały jak uciec. :] Dzięki. Pozdrówka.
Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Mateusz Opublikowano 29 Stycznia 2019 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zostawić Was na chwilę samych... ;) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 10
Rekomendowane odpowiedzi