Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2019 gdy dochodzi pierwsza podsłuchuje sowę i świerszcza gdy zbliża się druga podziwiam jak w trawie świetlik mruga gdy wybija trzecia podziwiam jak słodko śpią małe łabędzia o czwartej ktoś mówi że noc go bardzo nudzi więc mówię do niego spójrz na horyzont widzisz - hen daleko nowy dzień się budzi 4
Justyna Adamczewska Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2019 Ładnie Waldku, nastrojowo. Dzień za dniem, noc za nocą. Porzadek Wszechświata. No i godzina za godziną. Tyle zwierzaków, a ja kocham zwierzaki. Miłego dnia, zaczął sie, wprawdzie zimowy, ale lato nadejdzie - kolejne. To jest fajne: Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ciiicho odchodzę. J.
Alicja_Wysocka Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2019 Waldemarze, to kiedy śpisz? Pozdrawiam :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 22 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2019 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam i dziękuje za czytanie oraz serduszko - no i już można troszkę głośniej bo już jest dzień - jeszcze raz dziękuje i wysyłam uśmiech.. Radosnego dnia życzę. Edytowane 22 Stycznia 2019 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji)
Maria_M Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2019 Bezsenność bywa męcząca. Ale wiersz przeczytałam z przyjemnością :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 22 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - znajduję i na sen czas Alicjo - dziękuje i pozdrawiam.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 22 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - ta noc to noc urlopowa więc dlatego owe podsłuchiwanie letnie i podglądanie. Dziękuje że czytasz. Pozd.serdecznie.
iwonaroma Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2019 fajnie znaleźć w tzw. trudnościach (np. ze snem :)) jakiś sens i jednak przyjemność :) zdrówka i … spokojnej oraz owocnej nocy :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 22 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2019 Witam - miło że zajrzałaś - dziękuje za to i za serduszko. Również spokojnej nocy życzę.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 22 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2019 @Wiesław J Korzeniowski - dziękuje i pozdrawiam.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 23 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2019 (edytowane) @Silver - duże dziękuje wysyłam. Edytowane 23 Stycznia 2019 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi