hated Opublikowano 14 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 nie prosiłam się, by być urodzoną z bólu na wyspie gniewu zmierzch w jej oczach szturmując zmęczone tysiąclecia z wiedzy pijanej fontanną życia moje myśli ważą więcej obciążając czas kojąca dłoń powstrzymuje wbijany gwóźdź za dużo by żyć za mało by umrzeć zielone zamki z przeszłości krwawią w piasku wojny a ciemność jest moim więzieniem Chaos to mój ojciec, który siedzi na tronie we krwi chwila nadziei jak bezmyślna marionetka prowadząca w mrok (o nie!).... łza głębi moje papierowe rany w szkarłatnym deszczu krople róż przypływu wolności czy to nie był płacz wilka, który zebrał srebrną nić oczarowującą myśli naiwna strachem jak syrena tkająca piosenkę dla posłańca bólu niekompetentne gwiazdy, którym oddawałam hołd (lecz ani jedna nie spadła!) jak bolejące łabędzie samobójstwo jest próbą i testem wzoru ulgi a diler smutku nadal perli kwiaty moją rosą
urszula Juszczak Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 pieknie potrafisz zestawiac ze soba slowa... podudzasz tym samym wyobraznie moja...ja Ci uwezylam czyl to dobrze...
Luthien_Alcarin Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 przeszkadzają wykrzykniki w nawiasach , zaburzaja klimat utowru, pierwszy nawias całkowicie bym zlikwidowała, nie pasuje, momentamiu przegadane, przekombinowane, ale ogolne to dobry utwór, z pomysłem, musiałąm przeczytac kilka razy zbey motywy złaczyc w całość, "kojąca dłoń powstrzymuje wbijany gwóźdź za dużo by żyć za mało by umrzeć"-świetny fragment. Jestem mile zaskoczona całościa, warto byłoby ją doszlifowac, moze czasem nie szukaj na siłę wymyślnych określeń, ale ogolnie jest dobrze;)nawet bardzo Pozdrawiam Agata
hated Opublikowano 16 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Dziękuję za wszystkie rady i komentarze:) staram się jak mogę, piszę bo to moja pasja,a słowa krytyki przyjmę również... Pozdrawiam:) i zachęcam do dalszych komentarzy.Będę wdzięczna...
Rekomendowane odpowiedzi