Kiko Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2019 Moje szczęście odeszło już dawno nie ma go . Każdy myśli że jest dobrze kiedy dostrzeżecie to Że ja sobie nie radzę że w żalu pogrążona jestem. Nie wiem co się ze mną dzieje przez cały dzień płakać chce . Gdy wyglądam przez okno chce z niego wyskoczyć. Czy ktoś mnie zatrzyma wątpię w to brak im mocy . Nikt mnie nie zatrzyma bo mają mnie w dupie. Chyba że coś się zmieni nikt tego nie kontroluje. 2
Justyna Adamczewska Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2019 @Kiko bardzo osobisty wiersz. Niepokojące słowa Peelki, straszno czytać: Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I o tym oknie: Ale wiesz, nie obraź się na mnie tylko, wiem, że ból niesamowity opisałaś, jednak w taki sposób, że można w nim znaleźć nutę szantażu. Brakuje w pewnych miejscach, moim zdaniem, przecinków, np. Czy ktoś mnie zatrzyma, wątpię w to, brak mu mocy, tu im, bym zamieniła na mu, bo wcześniej jest l. poj. Pozdrawiam Justyna A. 2
Maja Cyman Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2019 Kiko wstań , popraw spódniczkę i popatrz że życie daje ci nieskończone mozliwosći. Bierz!! 2
Justyna Adamczewska Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kiko Maja prawdę mówi. Maju dziękuję za takie słowa skierowane do Kiko. Pozdrawiam J. 1
Roklin Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2019 Bardzo intensywny, emocjonalny, wręcz narzucający się wiersz. Coś w tym jest, co pisze Justyna, o szantażu: całość brzmi jak "zwróćcie na mnie uwagę". Trochę to niepokojące. Darowałbym sobie stwierdzenia w rodzaju "mają mnie w dupie", to brzmi zniechęcająco (mało kto chce o tym czytać). Pozdrawiam :) 1
Justyna Adamczewska Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No, przyda się. :)) J.
Kiko Opublikowano 21 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rzeczywiście się przyda :)
tomass77 Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2019 Popracuj trochę nad formą. Silne emocje mogą dać niesamowite strofy.. Pisanie jest również lekarstwem, więc pisz. Pozdrawiam. 1
Rekomendowane odpowiedzi