Klaudia Gasztold Opublikowano 20 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2019 profesjonalny podryw i irytujące pytania To początek zawodu miłosnego Jeszcze przed rozpoczęciem aktu przyjaźni Miewam odruchy wstrętu wobec ciekawskich Myszy kościelne zamiast się modlić Wolą spijać porzucone krople wina Tak samo kochankowie pozbawieni werwy Skrypty przykazań skreślone z aktu małżeństwa Jeszcze przed ostatnim zabiciem dzwonu Klaudia Gasztold 1
jan_komułzykant Opublikowano 20 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2019 ciekawe rozmyślania i obserwacje i ta niechęć do wścibskich wokół. Twarda sztuka z Pl-ki :) Trochę przerażająca, jak dla mnie, rzeczowość w oglądzie sytuacji - podejrzewam, że utrzymanie poziomu ( np z podrywu) może w przyszłości zawieść i stanąć - pod znakiem zapytania, a to nietrudne, kiedy oczekuje się perfekcji. Będę zaglądał, pozdrawiam. 1
Maria_M Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2019 Jeszcze o ślubie i miłości tak nie czytałam. Dużo w tym prawdy, że po ślubie wszystko idzie nie tak, a miało być tak pięknie. Pozdrawiam :)) 1
Stary_Kredens Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2019 Jeszcze nie zaśpiewali a już gorzko kredens pozdrawia 1
jan_komułzykant Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dobre, to Twoje? Nie znałem. :)
Rekomendowane odpowiedzi