wjola Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2019 świat znowu kładzie się do snu już cały w puszystej bieli rozścielone wielkie łoże w świeżutkiej lśniącej pościeli nieziemska miękkość poduch z zasp śnieżnych ułożonych tylko ten lodu ostry chłód jak można wziąć w ramiona 6
iwonaroma Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2019 tak, jest rozstrzał między puchem a ostrością lodu (od sopli to nawet można zginąć! jeśli spadnie większy na głowę :)) a niby tu biel...i tu biel... nic, tylko wziąć w ramiona, by ocieplić... złagodzić groźny mróz pozdrowienia! :)
wjola Opublikowano 8 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a wtedy zniknie - rozpłynie się i wyparuje ;) dzięki i również pozdrawiam :) P.S. mój syn, kiedy był mały, przynosił sople do domu i zamrażaliśmy je do lata :)))
Maria_M Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2019 (edytowane) świat znowu kładzie się do snu jest cały w puszystej bieli rozściela ogromne łoże w świeżutkiej lśniącej pościeli nieziemska miękkość poduchy z bielutkich ( z zimniutkich) zasp ułożona tylko ten lodu zgrzyt głuchy czy można wziąć go w ramiona? Edytowane 8 Stycznia 2019 przez Maria_M (wyświetl historię edycji) 2
wjola Opublikowano 8 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki :) pozdrawiam serdecznie :) 1
wjola Opublikowano 8 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bardzo dziękuję za Twoją wersję :) wybrałabym - bielutkich :)
Maria_M Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chodzi o rytm, słyszysz go?
wjola Opublikowano 8 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2019 tak chyba - widzę różnicę wiedziałam że w przedostatniej linijce się tnie ale stwierdziłam że to może być specjalny efekt takie zatrzymanie zacięcie i zostawiłam w każdym razie dziękuję :)
Maria_M Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiesz, to jest tylko moja propozycja i nic więcej. Mam uczulenie na punkcie rytmu i jak widzę, że można wyrównać, to wyrównuję. Pozdrawiam:))
Maria_M Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2019 Twój wiersz poza tym jest bardzo ładny:)) A w palindromach jesteś niezrównana.
wjola Opublikowano 8 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2019 ale ja bardzo jestem wdzięczna za Twoje uwagi :) zawsze warto przemyśleć czyjeś spojrzenie :) pozdrawiam również :))
wjola Opublikowano 8 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no dzięki serdeczne :) 1
wjola Opublikowano 8 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2019 iwonaroma evicca Silver dziękuję za serduszka :)
Nata_Kruk Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) sympatycznie zabrzmiało.
wjola Opublikowano 8 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cieszę się :) dziękuję i pozdrawiam :)
wjola Opublikowano 9 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję :) także za Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)
wjola Opublikowano 9 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2019 WarszawiAnka dziękuję za Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)
wjola Opublikowano 12 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2019 Sylwester_Lasota - podziękowania za Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)
Rekomendowane odpowiedzi