eMy Opublikowano 5 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2019 Bóg który nas stworzył jest wspaniały daje nam pokarm nie pozwala by komukolwiek zabrakło wody obcujemy ze sobą na codzień czasem przychodzi i muska moje ciało kiedyś działa mi się krzywda ale to na pewno nie jego wina Raz na jakiś czas wybiera część z nas moje przyjaciółki mówią że trafiamy wtedy do lepszego miejsca takiego, w którym wszyscy są niesamowicie szczęśliwi każda chciałaby, aby to ją wybrano nie wiemy co nas czeka ale skoro wszyscy mówią że jest tam tak pięknie to jestem ciekawa kiedy padnie na mnie chciałabym być tak szczęśliwa ko, ko 1
Kobra Opublikowano 5 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czyli co? Ten raj, to rosół?
eMy Opublikowano 5 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2019 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gdybym tylko znał odpowiedź... Kto wie co w tym raju gotują! Edytowane 5 Stycznia 2019 przez eMy (wyświetl historię edycji)
Kobra Opublikowano 5 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2019 Ko, ko... sugeruje, że kury :-O
eMy Opublikowano 5 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Trafne spostrzeżenie!
Kobra Opublikowano 5 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bo gdyby było gę, gę- pieczona gęsina; kaczka - czernina? ;-) No dobra, żarty na bok. Puenta mnie zaskoczyła.
eMy Opublikowano 5 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A jakby było hał, hał- a nie... Dziękuję za odwiedziny, cieszę się, że element zaskoczenia był skuteczny!
Don_Kebabbo Opublikowano 6 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Już miałem gdak...derać, ale zaskoczyłeś. Masz przemyślenia. Pozdrawiam.
eMy Opublikowano 6 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za odwiedziny!
evicca Opublikowano 6 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2019 Ciekawy pomysł na wiersz. Podoba mi się. Pozdrawiam
eMy Opublikowano 6 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje, miło mi to słyszeć! 1
Rekomendowane odpowiedzi