janofor Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2019 o czasie słów kilkaczy człowiek do wilkai owcypodobny jest bardziejmoże tak człek do człekajak rwąca jest rzekaco czasemsię zowie czasemjak ryba o ościo teraźniejszościzapomnija żyć będziesz wieczniebiało-czarna biedabo czasu się nie daabsolutniei wcale nauczyćnagłe rozważaniazegara tykaniadźwiękostry mi przerwałi marsz do poduszkipozbierać okruszkimyślizawieszonych w czasie 1
WarszawiAnka Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2019 Prosty, ale ciekawy, dobrze się czyta. Lubię wiersze o czasie. :) Uporządkowałabym jednak rymy, tak aby ostatnie wersy też się jakoś rymowały - tego mi brakuje. Pozdrawiam
staszeko Opublikowano 6 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2022 Przeczytałem z przyjemnością. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam serdecznie.
janofor Opublikowano 6 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2022 @Kapistrat Niewiadomski nie myślałem, że ktoś tak daleko zagląda :) no ale w końcu o czasie, pozdrawiam :))
Rekomendowane odpowiedzi