Gość Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Człowiek ma to do siebie, że sam się niszczy, zagoni na śmierć obowiązkami i odpowiedzialnością. Bycie dobrym dla siebie samego nigdy nie przychodzi do głowy. Temat tabu. Uzdolnieni i wrażliwi mają najgorzej.
WarszawiAnka Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :-O
Gość Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Trzymamy się tematu Wynurzenia :) Potraktowałam poważnie, pytałam i dostałam odpowiedź...
WarszawiAnka Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Prawda.
Justyna Adamczewska Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Eh, życie jednak to czasami łza - ale nie zawsze kretyna.
WarszawiAnka Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale my nie mówimy, że nam się nie podoba. My właśnie o tym bólu, szczerze... 1
Maria_M Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To sorry.
WarszawiAnka Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marcin wrzucił kamień do wody - i szeroko rozchodzą się fale... 2
WarszawiAnka Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przynajmniej ja...
Justyna Adamczewska Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A czy ktoś powiedział, ze mu sięcoś nie podoba w wierszach Marcina, no chyba, ze ja nie zauważyłam. Na razie.
WarszawiAnka Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Widzę, że rozumiesz... :)
Maria_M Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Co Ty sama siebie komentujesz hahahaha:)))
WarszawiAnka Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2019 @Kobra : Dziękuję, już się trochę gubię, nurt dyskusji taki wartki...
Gość Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mario, my nie krytykujemy utworu Marcina. Ale jest na tyle mocny, że ugodzil mnie z niesamowitą silą. Mam za sobą doświadczenia i jako terapeuta też. Trudno jest przejść obojętnie i skoncentrować się na PL. Jeśli chodzi o żywego człowieka to ja gwiżdze na podmiot liryczny i zajmuje się czlowiekiem. Po prostu...taka jestem
WarszawiAnka Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Myślałam, że odpisuję Justynie, a to Kobra zagłosowała. :))))
WarszawiAnka Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bo nigdy tak do końca nie wiemy, jak jest naprawdę...
Kobra Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Właśnie. Ryzyko.
Gość Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dokładnie właśnie tak! Takie wiersze nie mają niestety strony rozrywkowej...ale bardzo poważną czysto ludzką.
WarszawiAnka Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Otóż to. Zawsze kiedy czytam wiersze o depresji, czy samobójstwie, dostaję gęsiej skórki...
Gość Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2019 Marcin, jeśli potrzebna Ci jest pomoc to rozmawiaj ze mną na privie, proszę. Jutro... Wiersz jest dla mnie wstrząsający!
Rekomendowane odpowiedzi