Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane

Nie ma edycji historii do wyświetlenia lub ten wpis był edytowany przez moderatora.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Kocham cię powiedziałem  Tego dnia pańskiego  W minionym wieku  Pod ta jarzębina  Gdzie pies sąsiada robił kupę   To było w tych czasach  Że jeszcze nikt nie sprzątał tego  Gówna  I tam powiedziałem  Że ja kocham  Pod tą jarzębiną  Tak - wtedy to powiedziałem  Stając butami w gównie 
    • @Andrzej_Wojnowski Tekst trafnie rozprawia się z mitem „Mesjasza narodów” i idealizacją szlachty, zwłaszcza w kontekście losu większości społeczeństwa. Mam jednak wrażenie, że miejscami publicystyczna przesada (szczególnie w odniesieniu do husarii) zastępuje historyczną precyzję. Mimo to to ważny głos, bo zmusza do spojrzenia poza wygodne narracje. Pozdrawiam.
    • @KOBIETA

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Dzień dobry Dominiko,    Też tak, to rozumiem i jednocześnie proponuję spojrzenie, że w plecaku są też pozytywne, budujące doświadczenia i zasoby, z których możemy korzystać.     
    • @huzarc Tylko w przypadku …silnego głodu;)    dziękuję, pozdrawiam huzarc :)   
    • @Radosław   Radosław …:) Dzień dobry:)    interpretuję „ plecak” w kategoriach obciążających doświadczeń oraz traum i doskonale rozumiem, jak bardzo trudno go porzucić…   ale ..no właśnie.!  wierzę, że można zmniejszyć jego „ ciężar”.   Pozdrawiam :)       
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...