Sylwester_Lasota Opublikowano 16 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2018 (edytowane) na rabatach pod puszystym okryciem uśpiły się rymowane byliny zamykając w sobie kolorowy kod rzędów wersy zatraciły wyrazistość pokrywane przez roztańczone cuda z których chociaż oparte na jednej formule żadna niepodobna do innej a ja bałwan białym wierszem jak dziecko poszukuję ukrytego w nich piękna Edytowane 16 Grudnia 2018 przez Sylwester_Lasota (wyświetl historię edycji) 3
Roklin Opublikowano 16 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2018 Zima przyszła... i od razu ładniej się zrobiło. Podoba mi się sposób, w jaki prowadzisz myśl, Sylwestrze. :)
Sylwester_Lasota Opublikowano 16 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Serdeczne dzięki :)
karenka Opublikowano 16 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2018 Przyjemny nastrój wiersza pełen swobody w wymowie,podoba mi się :)pozdrawiam serdecznie
Sylwester_Lasota Opublikowano 16 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję bardzo :) Również serdecznie pozdrawiam :)
Oxyvia Opublikowano 17 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2018 Ładnie o zimie w ogrodzie i o wierszach. Zima w rymach - białe całe w śniegu od brzegu do brzegu. :))) 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 17 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję :)
Rekomendowane odpowiedzi