Sylwester_Lasota Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2018 (edytowane) Już noc się mieni od świecidełek, w radiu George Michael swój szlagier śpiewa. Chociaż wesoły on raczej nie jest, znów przywołuje ostatnie Święta. Ja myślę o tych, które przed nami, w rzeczywistości, co bez wytchnienia wciąż kolorową ułudą mami, w głów projektorach obrazy zmienia. Ile ich jeszcze zostało, kto wie, zanim przytuli nas Matka Ziemia? Mniej z każdym rokiem, więc dzisiaj Tobie życzę po prostu, z całego serca Bożego Narodzenia. Edytowane 15 Grudnia 2018 przez Sylwester_Lasota (wyświetl historię edycji) 5
Sylwester_Lasota Opublikowano 14 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2018 @evicca , Dziękuję :) 1
Silver Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2018 Wzajemnie Sylwesterze Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 15 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podwójnie dziękuję. 1
Silver Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Sylwester_Lasota Opublikowano 15 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2018 @iwonaroma, Dziękuję.
jan_komułzykant Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2018 aby wypośrodkować święta i o wyższości ich nie myśleć prócz miłych Świąt także w Sylwestra dobrej zabawy Sylwku życzę. i dziękuję :) 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 15 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wieeeelkie Dzięki, Janku :))))
WarszawiAnka Opublikowano 17 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2018 Ładnie. :) Dziękuję za życzenia - i wzajemnie życzenia przesyłam. :)
Sylwester_Lasota Opublikowano 17 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Również dziękuję :)
Rekomendowane odpowiedzi