Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo mi się podoba. Refleksyjno-relaksacyjny. :) A przy tym - jak zwykle bardzo plastyczny. Zdjęcia też ładne, ale wiersz sam w sobie wystarcza. :)

Malutka uwaga: pierwszy wers drugiej zwrotki jest trochę za krótki. :)

Pozdrawiam

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @Bożena Tatara - Paszko Piękne! Prawdziwe, o dylematach przemijania. Pozdrawiam

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• @Sylwester_Lasota Jakbym czytała o sobie:-)) Czasem też więcej narzekania, aniżeli coś tego wymaga. Później okazuje się, że wcale nie było tak źle i długo jakby się wydawało. Super wiersz! Pozdrawiam serdecznie

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• @karenkaDziękuję i pozdrawiam:)
    • @LessLove masz miejsce dla as, ja śpię prawej :) Rżnę komara całą noc:)
    • @Marek.zak1 ostatnio też bywam w Warszawie, teraz będę od 29 lipca, i spędzę kilka dni w tym 1 sierpnia. Nigdy nie byłam w rocznicę Powstania Warszawskiego. Myślę , że to magiczny dzień i cieszę się na niego. Po świecie ociupinkę też podróżowałam , zawsze warto, głównie dzięki dzieciom , które wyemigrowały. Z pieniędzmi to tak jest, że może być ich zawsze za mało i w miarę jedzenia apetyt rośnie, ale tak ogólnie to dobrze je mieć , bo wiele w życiu ułatwiają  Pozdrawiam serdecznie kredens  @karenka prawda, pozdrawiam serdecznie również i dzięki za czytanie  @Berenika97 tak , trzeba kombinować i te kombinacje czasami męczą i dręczą człowieka, ale cóż zawsze może być gorzej a i lepiej też. Czas pokaże jak będzie. Czy jesteśmy bezradni ? Chyba nie, ale jakoś tak jest, że jednych pieniądze się trzymają a innych nie, Ja należę do tej pory raczej do tych innych, ale może to i dobrze, może umiem się cieszyć z małych rzeczy Pozdrawiam serdecznie kredens  @beta_b to ciekawe z tymi poliglota mi, może tak wybrali , życie bez spiny , na luzie jak Diogenes, jak nic nie masz to nic nie tracisz.  Może znaleźli się na równi pochyłej przez używki, stracili gdzieś po drodze sens życia. Właściwie jak się tak głębiej zastanowić, to czasem trudno ten sens znaleźć. Dziękuję za czytanie i komentarz  Pozdrawiam serdecznie kredens 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...