Zawierucha7 Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2018 Nie ma szczęścia bez miłości i bez kogoś bliskiego Mam akr ziemi na Marsie i robota drogi kolego Saturn. Jowisz. I Uran. Na czerwonej planecie Mam hotelik dla trampow Co błądza po wszechświecie Matka ziemia wciąż placze Niebieskie robi lezki Życie mam tak tulacze Jak Szwejk ten wojak czeski Ślub się w końcu nie odbyl Kilka akrow. I lazik. Transcendecja. Pięć Kobyl Tlen bezcenny się waży. Piaski Marsa Są jak Osle mleko Kleopatry.....
Maria_M Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo mi się podoba, poprawiłam literówki:) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pozdrawiam
Maria_M Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2018 Dobry wiersz, z humorem. Zdecyduj, co zrobić z interpunkcją, jestem zwolenniczką stosowania w 100%, albo w 0%.
jan_komułzykant Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2018 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cóz niechlujnosc moze byc mecaca, a szkoda. :( Edytowane 18 Listopada 2018 przez jan_komułzykant (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi