Ten utwór został doceniony przez użytkowników. iwonaroma Opublikowano 2 Listopada 2018 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2018 (edytowane) jakąż historię ona ma ile dotyków i pogłaskań machnięć wskazań pogróżek powitań i pożegnań (powitań i pożegnań powitań i pożegnań powitań i pożegnań...) oznak zdenerwowania oraz złości ale i czułości, ale i czułości! klaśnięć (z radości) otwarć (z uprzejmości) włożeń i wyrzuceń podań i zabrań przytuleń i odepchnięć (przytuleń i odepchnięć...) gdyby nie ona byłabym taka niedokończona Edytowane 2 Listopada 2018 przez iwonaroma zmiana czcionki (wyświetl historię edycji) 9
jan_komułzykant Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2018 bardzo mi się podoba, o dziwo, jak nigdy dotąd - powtórzenia najbardziej, to clou tego wiersza :) Świetny, pozdrawiam. 1
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2018 Czcionka niestety powoduje że nie mam kilkunastu liter i ciężko sie czyta :( dadałoby radę zamienić ja na jakąś inną dziekuje 1
beta_b Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2018 Mam taki sam problem co Marcin, korzystam z komórki. Nie mogę odczytać tekstu z powodu czcionki. bb
iwonaroma Opublikowano 2 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki :) zdrówka
iwonaroma Opublikowano 2 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O, to chyba nie powinno tak być... W sumie nie wiem, na jaką zamienić, żeby było dobrze, ale spróbuję :) 1
iwonaroma Opublikowano 2 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2018 Zmieniłam na domyślną, to chyba najprostsza, ale tak na marginesie Janek chyba cały czas wkleja tą wesołą (tj Comic - coś tam)
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ta jedna jaka zastosowałaś nie pokazuje mi sie na telefonie. Albo raczej polskie znaki się nie pokazują
iwonaroma Opublikowano 2 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) Dzięki za serduszko
Iwa-Iwa Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2018 ja będąc jeszcze w podstawówce też często przyglądałam się swojej ręce i zastanawiałam się dlaczego ja to ja a nie kto inny pozdrawiam serdecznie też obserwowałam swoją dłoń dziękuję ci za to :) za ten fajny ciepły wiersz!!! 1
Maria_M Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2018 Iwonko, zaintrygował mnie Twój wiersz o ręce, a najbardziej gdyby nie ona byłabym taka niedokończona to jest super! :) Pozdrawiam i macham do Ciebie moją ręką Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2018 Witaj - podoba się ta ręka. Udanego wieczoru życzę 1
iwonaroma Opublikowano 2 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki bardzo :) Imienniczko :)
iwonaroma Opublikowano 2 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hej Marysiu :) Nie wiem, czy lubisz zdrobnienia, ale Marysia jest tak samo pięknie jak Maria, a może nawet lepiej :) Zdrówka
iwonaroma Opublikowano 2 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki. Wzajemnie, Waldemarze
Roklin Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2018 Bardzo ciekawe ujęcie tematu ciała... Świetna puenta :)
iwonaroma Opublikowano 2 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;)
iwonaroma Opublikowano 2 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2018 Dzięki potencjalnemu Motylowi za serduszko :)
Anastazja Sokołowska Opublikowano 3 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2018 Podoba mi się pomysł na wiersz. Utwór porusza i pozostawia po sobie ślad... 1
iwonaroma Opublikowano 3 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki :)
Rekomendowane odpowiedzi