Maria_M Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2018 (edytowane) w dni deszczowe i ponure jestem piękna i powabna tak urocza białogłowa nie nęciła cię od dawna cała w różach w pąsach tonę lecz mam tylko jeden foszek bo pod grubym materacem ukrył się księżniczki groszek sama w wieży jak Roszpunka oczy szkliste zamyślone wdrap się dotknij mego czoła to zobaczysz cała płonę na wysokiej szklanej górze z termometrem samiusieńka czekam z drżeniem niecierpliwie na rycerza albo księcia aby zwabić niedowiarka kicham zwiewnie aromatem malin miodu i imbiru przyjdź zaparzysz mi herbatę 29.10.2018r. Edytowane 31 Października 2018 przez Maria_M (wyświetl historię edycji) 5
Maria_M Opublikowano 29 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
jan_komułzykant Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2018 Mam to samo, nie tak piękne, boś wiadomo - biała główka, lecz zatoki są zajęte, jak zajęłaby skarbówka. zaraz wpadnę ("zaraz" w normie) bo bak terii pełną gamę pomieszamy, nim zakorbię, że legniemy już na amen. Pozdrawiam i zdrówka Ci życzę 1
Maria_M Opublikowano 29 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2018 Dziękuję :) Już mi przechodzi, już. Zwykle przeziębienie, ale nieprzyjemne. Pozdrawiam serdecznie :)
mysticp12 Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2018 ciekawe co by zrobił A.Banderas na Twój widok?
Gość Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja bym to "smarkam" usunął - mnie ono razi - w to miejsce można wstawić na przykład "ziewam"
Maria_M Opublikowano 29 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Myślę, że byłby miłe zaskoczony, miesiąc temu miał to sam :) Dziękuję za wizytę, miejmy nadzieję, że nie złapiesz wirua Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Maria_M Opublikowano 29 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2018 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ciebie?? A sam z Jędrkiem, co wypisujecie? :)))))) Ok. Zmieniłam, żeby nie raziło, zresztą też mi się nie podobało. Pozdrawiam :) Edytowane 29 Października 2018 przez Maria_M (wyświetl historię edycji)
Luule Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2018 (edytowane) Fajny pomysł, tak z przymrużeniem oka:) ale aż korci mnie, żeby to ukryć mocniej, tą chorobę, dołożyć zwrotkę tak, żeby dopiero w ostatniej zwrotce zaskakiwało. Choć i tak zaskakuje, ale możnaby jeszcze się podroczyć z czytelnikiem. takie było moje wrażenie :) Edytowane 29 Października 2018 przez Luule (wyświetl historię edycji)
Maria_M Opublikowano 30 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, z przymrużeniem oko, taka niewinna zabawa, pomyślę nad tym, co sugerujesz. Zdrowia życzę :))
Luule Opublikowano 30 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A wiesz, że też się przyda?;) dziękuję, wzajem!
Maria_M Opublikowano 30 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wykonałam Twoją sugesię, zobacz ??
Maria_M Opublikowano 30 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bronisławie, zmieniłam, zajrzyj, co teraz sądzisz?
Luule Opublikowano 30 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Noo, baśniowo się zrobiło. Pociągająca Księżniczka Katar'zyna! ;) fajnie, zupełnie inaczej, tak też mi się podoba. z tą Roszpunką i wdrapaniem by dotknąć czoła najbardziej mi się podoba:)
Maria_M Opublikowano 30 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No to się cieszę. Wiesz, trochę jestem za prędka, ale czasami obiektywne oko robi swoje. Dziękuję:)
Maria_M Opublikowano 30 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Października 2018 @Andrzej_Wojnowski, @Niewygodna Bardzo dziękuję :)
Gość Opublikowano 30 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Co sądzę? Ano niewiele się zmieniło - kichanie to też niezbyt przyjemny zarówno dla oka, jak i ucha obraz. No i nadal kręcisz się wokół "smarków" cieknących z nosa ...
Maria_M Opublikowano 30 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nic nie kumasz? Przecież to jest tekst z przymróżeniem oka na sytuację kobiety w przeziębieniu Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Czarek Płatak Opublikowano 30 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2018 Na zdrowie Marysiu! Errr, Katarzyno :)
Maria_M Opublikowano 30 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Października 2018 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo dziękuję :) Tobie również. Edytowane 30 Października 2018 przez Maria_M (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi